Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Meddig birtok várni barátnőtökre?
16 éves vagyok és van barátom.
Még nem szeretném odaadni magam neki.
Meddig vár 1 fiú a lányra?
Bár én lány vagyok, de azért elmondom a tapasztalataimat.
Az első barátom képes volt 11 hónapot várni (akkor ő 18, én 16 éves voltam).
A mostani párommal 4 hónapot vártunk (ő 25 éves, én 19 voltam amikor elkezdtünk járni). :)
Szerintem ha nem csak a szexre hajtanak akkor képesek tiszteletben tartani a döntésedet, és addig várnak ameddig csak kell. Ha viszont csak a szex érdekli őket akkor úgyis tovább állnak. :)
21/L
* ma 19:27 vagyok ismét
Az első barátommal azért vártunk majdnem egy évet mert nekem tényleg minden szempontból ő volt az első. Természetesen ezt nem úgy kell elképzelni, hogy 1 évig semmi nem történt, volt mindenféle dolog csak konkrétan behatolás nem történt. :)
A második barátomat viszont chaten ismertem meg, távkapcsolat lett belőle, heti 1-2 találkozással. Ezért úgy láttuk jónak, hogy először ismerjük meg egymást,és utána jöhet a többi ha úgy gondoljuk, hogy tényleg működhet ez a kapcsolat a távolság ellenére is... Szerencsére működik! :)
Időfüggetle. A dolog egy kicsit másképpen működik ha szerelemről van szó.
Mondhatnánk úgy is, addig amíg mindkettőtök készen áll és vágyik rá. Ez akár csak a szerelem nem egy tervezett érzés.
Azért ne aggódj. A te koroddal még bőven ráérsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!