Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér lányok miért bántják a vékony, aranyos lányokat? Titeket nem bosszant ez?
"GÚNYOSAN, VÁLOGATOTT MOCSKOLÓDÁSSAL ÉS BÁTNÁSSAL"
Még egyszer leírom: Nekem csak a hozzád hasonlókkal volt konfliktusom, kövérekkel soha.:) A vékony lányok sokkal féltékenyebbek, mint a kövérek..egy kövér lányt nem tartanak konkurenciának, de azt akit észrevesznek a férfiak, már annál inkább.
"Akkor te biztos egy kövér lány vagy, pont olyan ember, akiről a kérdező kérdez, hogy féltékenységében bántja a vékony lányokat, mert nem bír megbirkózni a tudattal, hogy soha nem lesz szép, és a férfiak számára vonzó nő. ha.ha."
No..ezzel a hozzászólásoddal az én állításomat erősítetted csak meg. Gondolom hiába írnám le, hogy nem vagyok kövér, úgysem hinnél nekem. Nekem pont amiatt alakutak ki konfliktushelyzetek az életemben az általad képviselt csoporttal szemben, mert többnyire hamar észrevesznek a férfiak.
27-es Rosszindulat a köbön, b+ :DDDD Szánalmas.com.
Komolyan, ennél nagyobb örömöd ne legyen, hogy azt hiszed az általad "kövérnek" tartott lányok téged irigyelnek.
Ja és nem vagyok kövér, mielőtt megkapnám, hogy biztos azért írom. :DDDD
De a legjobb barátnőm az, és tudom mennyi bántáson kell át mennie a hozzád hasonló parasztok miatt. Inkább csukd be a szád és tömködd tele a push up melltartódat.
Jaj, hogy nem tetszik, ha valaki így beszél veled?
Változtass a modorodon és változik a világ. Avagy ne ítélj, hogy ne ítéltess. De nyilván hiába mondom neked ezeket, akkor is egy buta liba maradsz, aki csak a nagy és dicső vékonyságával tud hencegni, mert egyébként meg semmi érdekes nincs benne.
Én is henceghetnék vékony létemre a mellméretemmel...és érdekes mégsem teszem, miért? Mert nem tartozik senkire.
Akkor most kezdjem el szapulni a kis mellűeket? Meg írogatni, hogy jaj de irigyek, meg rosszindulatúak a kis mellűek, mert hányszor kellett végig hallgatnom már, hogy " de jó neked, hogy van melled"...azért nem teszem, mert emberileg ez szánalmas. -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!