Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kövér lányok miért bántják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér lányok miért bántják a vékony, aranyos lányokat? Titeket nem bosszant ez?

Figyelt kérdés
Azt hiszik, hogy attól ők jobbak, ha lealázzák az aranyos, vonzó, vékony lányokat vagy mit gondolnak, mert így nem lesznek sikeresebbek a fiúknál az fix!

2012. máj. 30. 00:43
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
65%
Nekem is van ilyen tapasztalatom, magas vékony lányként. Egy munkahelyen, ahol csak nők dolgoztak, kb 20-an, és mindegyiknek az volt a problémája, hogy kövér (pedig átlagosak voltak) egész egyszerűen kiközösítettek, vagy inkább finomabban: nem fogadtak be a klikkjükbe. Borzasztó élmény volt ott dolgozni. Egy önmarcangoló időszak után rájöttem hogy ezek a hülye p. kategóriába tartozó lények. Néha elcsattant egy egy mondat, hogy jó nekem, mert nem kell az alakomra figyelni, annyit ehetek amennyit akarok, éppen ezért nem is hívtak ebédelni mert az ebédtéma folyamatosan a fogyókúra és a fitness terem volt, amihez én nem tudtam mit hozzászólni. Én azt tapasztalom, hogy ha fb-ra pl felkerül egy kövér emberről kép, mindenki mondja, hogy jajj szegény, beteg, ne bántsátok már, fogadjuk el egymást olyannak amilyen, egy kövér is lehet szép bla-bla, de ha egy vékony nőről kerül fel kép, egyből jön a " csontokkal csak kutyák játszanak, cérnagiliszta, és egyéb jelzők és gúnyos kifejezések. A legviccesebb az egészben, hogy azt nem veszik észre a kövérek, és az őket védők, hogy önmaguk állandó védelmi állásponja, hogy ne bántsatok azért mert ilyen vagyok, de ők UGYANAZT CSINÁLJÁK, GÚNYOSAN, VÁLOGATOTT MOCSKOLÓDÁSSAL ÉS BÁTNÁSSAL. Undorító az ilyen szerintem.
2012. jún. 15. 20:51
 32/37 anonim ***** válasza:
20%

"GÚNYOSAN, VÁLOGATOTT MOCSKOLÓDÁSSAL ÉS BÁTNÁSSAL"

Még egyszer leírom: Nekem csak a hozzád hasonlókkal volt konfliktusom, kövérekkel soha.:) A vékony lányok sokkal féltékenyebbek, mint a kövérek..egy kövér lányt nem tartanak konkurenciának, de azt akit észrevesznek a férfiak, már annál inkább.

2012. jún. 19. 14:00
 33/37 anonim ***** válasza:
51%
Akkor te biztos egy kövér lány vagy, pont olyan ember, akiről a kérdező kérdez, hogy féltékenységében bántja a vékony lányokat, mert nem bír megbirkózni a tudattal, hogy soha nem lesz szép, és a férfiak számára vonzó nő. ha.ha.
2012. jún. 21. 18:57
 34/37 anonim ***** válasza:
49%

"Akkor te biztos egy kövér lány vagy, pont olyan ember, akiről a kérdező kérdez, hogy féltékenységében bántja a vékony lányokat, mert nem bír megbirkózni a tudattal, hogy soha nem lesz szép, és a férfiak számára vonzó nő. ha.ha."

No..ezzel a hozzászólásoddal az én állításomat erősítetted csak meg. Gondolom hiába írnám le, hogy nem vagyok kövér, úgysem hinnél nekem. Nekem pont amiatt alakutak ki konfliktushelyzetek az életemben az általad képviselt csoporttal szemben, mert többnyire hamar észrevesznek a férfiak.

2012. jún. 21. 22:39
 35/37 anonim ***** válasza:
38%
A vékony lányok is szokták csúfolni a kövéreket, a kövérek visszavágnak. Persze nem mindig annak vágnak vissza, aki csúfolódik, de nem egy általános dolog, hogy a kövérek bántják a vékonyakat. Mint ahogy az sem, hogy a vékonyak a kövéreket. Előfordul mindkettő. Mint ahogy az is, hogy az alacsonyak beszólnak a magasaknak és a magasak az alacsonyaknak vagy a szőkék a barnáknak és fordítva.:P EZ VAN! Én leszarom személy szerint.
2012. jún. 22. 07:47
 36/37 anonim ***** válasza:
32%
Már elnézést, de inkább ez fordítva van. A vékonyak miért szekálják a kövér lányokat?
2012. okt. 1. 22:00
 37/37 anonim válasza:

27-es Rosszindulat a köbön, b+ :DDDD Szánalmas.com.

Komolyan, ennél nagyobb örömöd ne legyen, hogy azt hiszed az általad "kövérnek" tartott lányok téged irigyelnek.

Ja és nem vagyok kövér, mielőtt megkapnám, hogy biztos azért írom. :DDDD

De a legjobb barátnőm az, és tudom mennyi bántáson kell át mennie a hozzád hasonló parasztok miatt. Inkább csukd be a szád és tömködd tele a push up melltartódat.

Jaj, hogy nem tetszik, ha valaki így beszél veled?

Változtass a modorodon és változik a világ. Avagy ne ítélj, hogy ne ítéltess. De nyilván hiába mondom neked ezeket, akkor is egy buta liba maradsz, aki csak a nagy és dicső vékonyságával tud hencegni, mert egyébként meg semmi érdekes nincs benne.

Én is henceghetnék vékony létemre a mellméretemmel...és érdekes mégsem teszem, miért? Mert nem tartozik senkire.

Akkor most kezdjem el szapulni a kis mellűeket? Meg írogatni, hogy jaj de irigyek, meg rosszindulatúak a kis mellűek, mert hányszor kellett végig hallgatnom már, hogy " de jó neked, hogy van melled"...azért nem teszem, mert emberileg ez szánalmas. -.-"

2016. aug. 26. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!