Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövér lányok miért bántják a vékony, aranyos lányokat? Titeket nem bosszant ez?
"Nem ítélem el a kövér embereket sem, de ha valaki tényleg túlsúlyos az azt jelenti, hogy elhanyagolja magát."
Ha végletekben nézzük, a kóros soványság is legalább annyira egészségtelen, mint az elhízás.
Engem speciel a vékony, vonzó, "aranyos" lányok találnak meg állandóan. Ezek szerint ők nem nagyon viselik, ha megszólják őket, de fordított esetben megfeledkeznek magukról. Szerencsére vagy nem szerencsére rám nem súlyproblémák miatt néznek úgy, mint a véres rongyra..
lealázzák az aranyos, vonzó, vékony lányokat
Elmész te a f@szba.Ezek szerint úgy gondolod,hogy csak a vékony lány lehet aranyos?Meg vonzó?Nem tudom te hol élsz,de nagyon ostoba felfogásod van,az biztos!
Egyébként én is csak a fordítottját láttam.A vékony,kedves,vonzó széplelkű gyönyörűségek cikizik mindig a kövéreket.Ezzel csak még több komplexust és gátlást ébresztve bennük.Szép munka,gratulálok!
És nem vagyok kövér lány.
Utolsónak. Látszik, hogy sosem voltál még kövér, ha szerinted lefogyni a világ legegyszerűbb dolga.
Dohányzol? Szokjál le a cigiről, és ne is szokj vissza rá többet. Meglátjuk, az mennyire egyszerű. Elvileg ugyanaz kell mind a kettőhöz.
A kérdezőnek pedig csak annyit, hogy addig örülj, amíg baszogatnak, mert addig van rajtad mit irigyelni!
Le lehet fogyni. Tele van a youtube videókkal, ahogy az emberek lefogytak.
http://www.youtube.com/watch?v=X0WAa7fNV80&feature=related
Ez csak az egyik a több ezer közül. Sportolni kéne, meg meg kéne mozdulni.
igen okoska31 cigiről leszokni könnyű én 1 perc alatt tettem le és voltam 16éves.
Mondta a spanom,hogy nem megy az edzéssel,másnap a suliban:,,srácok,egy doboz cigi kikéri?Többet nem gyújtok rá".És 9éve egyáltalán nem cigizem már.Csak akarat akarat és akarat.Mint a kövérség,fel kell emelkedni a fotelből edzeni hetente 4-szer és diétázni ennyi az egész,jah,hogy ez munka,hát igen,there is no free lunch.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!