Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kövér lányok miért bántják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér lányok miért bántják a vékony, aranyos lányokat? Titeket nem bosszant ez?

Figyelt kérdés
Azt hiszik, hogy attól ők jobbak, ha lealázzák az aranyos, vonzó, vékony lányokat vagy mit gondolnak, mert így nem lesznek sikeresebbek a fiúknál az fix!

2012. máj. 30. 00:43
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
25%
a kövéreket a túlsúly miatt bántják, érthető, ha kompenzálni akarnak. de a mai, anorexiás modellek világában elég ám, ha egy deka felesleg van rajtad, rögtön kövérnek mondanak. sok sovány lány meg önbizalomhiányos, és így próbálja kompenzálni, hogy oltja a kövéreket. 1-1
2012. máj. 30. 08:45
 12/37 anonim ***** válasza:
33%

"Nem ítélem el a kövér embereket sem, de ha valaki tényleg túlsúlyos az azt jelenti, hogy elhanyagolja magát."

Ha végletekben nézzük, a kóros soványság is legalább annyira egészségtelen, mint az elhízás.

Engem speciel a vékony, vonzó, "aranyos" lányok találnak meg állandóan. Ezek szerint ők nem nagyon viselik, ha megszólják őket, de fordított esetben megfeledkeznek magukról. Szerencsére vagy nem szerencsére rám nem súlyproblémák miatt néznek úgy, mint a véres rongyra..

2012. máj. 30. 09:10
 13/37 anonim ***** válasza:
78%
Azért, mert a nők a rangsorért való küzdelem szempontjából nagyon agresszívak minden esetben. Mivel a kövér lányok kövérek, és így a rangsor aljára sodródnak, ezért bántják a vékony lányokat. Ez olyan, mint ahogy a 20-25 közötti korosztály szapulja a 15-20 éveseket, hogy mekkora k_rvák. Pedig tudatalatt csak az a bajuk, hogy a tinilánynak még nem hájasodott el a hátsója és nem lötyög a cicije.
2012. máj. 30. 09:18
 14/37 anonim ***** válasza:
57%
Én ezt épp fordítva tapasztaltam én voltam a kövér és mindig engem b*szogattak. Lehet te csak a visszatámadást látod de azt nem hogy a kis aranyos vékony csajszijaid mit csinálnak valójában
2012. máj. 30. 09:21
 15/37 anonim ***** válasza:
28%
Azt bírom a kövér csajokban, hogy szenvedélybetegek, elhanyagolják magukat. Saját egészségükre nyilvánvalóan káros szenvedélyük van, és még a végén nekik áll feljebb! Elszídják a normálisakat, és mindenkit abberáltnak tartanak, aki a normális nőkhöz vonzódik.
2012. máj. 30. 09:32
 16/37 anonim ***** válasza:
53%

lealázzák az aranyos, vonzó, vékony lányokat

Elmész te a f@szba.Ezek szerint úgy gondolod,hogy csak a vékony lány lehet aranyos?Meg vonzó?Nem tudom te hol élsz,de nagyon ostoba felfogásod van,az biztos!

Egyébként én is csak a fordítottját láttam.A vékony,kedves,vonzó széplelkű gyönyörűségek cikizik mindig a kövéreket.Ezzel csak még több komplexust és gátlást ébresztve bennük.Szép munka,gratulálok!

És nem vagyok kövér lány.

2012. máj. 30. 10:18
 17/37 anonim ***** válasza:
40%
A kövérek fogyjanak le, ha akkor bajuk van magukkal! Istenem, sosem értettem, hogy mit sajnáltatják magukat! Ez a legegyszerűbb dolog a világon! Sport.
2012. máj. 30. 10:20
 18/37 okoska31 ***** válasza:
50%

Utolsónak. Látszik, hogy sosem voltál még kövér, ha szerinted lefogyni a világ legegyszerűbb dolga.

Dohányzol? Szokjál le a cigiről, és ne is szokj vissza rá többet. Meglátjuk, az mennyire egyszerű. Elvileg ugyanaz kell mind a kettőhöz.

A kérdezőnek pedig csak annyit, hogy addig örülj, amíg baszogatnak, mert addig van rajtad mit irigyelni!

2012. máj. 30. 10:50
 19/37 anonim ***** válasza:
54%

Le lehet fogyni. Tele van a youtube videókkal, ahogy az emberek lefogytak.

http://www.youtube.com/watch?v=X0WAa7fNV80&feature=related

Ez csak az egyik a több ezer közül. Sportolni kéne, meg meg kéne mozdulni.

2012. máj. 30. 10:53
 20/37 anonim ***** válasza:
38%

igen okoska31 cigiről leszokni könnyű én 1 perc alatt tettem le és voltam 16éves.

Mondta a spanom,hogy nem megy az edzéssel,másnap a suliban:,,srácok,egy doboz cigi kikéri?Többet nem gyújtok rá".És 9éve egyáltalán nem cigizem már.Csak akarat akarat és akarat.Mint a kövérség,fel kell emelkedni a fotelből edzeni hetente 4-szer és diétázni ennyi az egész,jah,hogy ez munka,hát igen,there is no free lunch.

2012. máj. 30. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!