Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kövér lányok miért bántják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kövér lányok miért bántják a vékony, aranyos lányokat? Titeket nem bosszant ez?

Figyelt kérdés
Azt hiszik, hogy attól ők jobbak, ha lealázzák az aranyos, vonzó, vékony lányokat vagy mit gondolnak, mert így nem lesznek sikeresebbek a fiúknál az fix!

2012. máj. 30. 00:43
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
56%

De a kérdésedre válaszolok,mert irigyek a nők sajnos,fingjuk sincs aki effektíve kövér,hogy ahhoz,hogy valaki toppon legyen külsőleg mennyi munka van abban és pénz is,hogy állandóan figyelni a kaját,edzeni.

És irigyek rájuk,magyar szokás,szapulják őket,mert sikeresebbek pasit sokkal könnyebben fognak hozzáteszem sikeres jó pasit.Irigykedni mindig könnyebb mint cselekedni,pedig csak meg kellene mozdulni,de sajnos mindenben ez a jellemző a magyarnál csak dolgozni ne keljen,szánalmas.A kövér lányok(nem mind hozzáteszem),ahelyett,hogy ribi,buta meg egyébb mondva csinált jelzővel illetné a csinos csajokat inkább példát vennének róluk.

2012. máj. 30. 13:19
 22/37 anonim ***** válasza:
36%
Majd ha olcsóbb lesz a gyümölcs mint a csoki meg a csipsz, olcsóbb lesz a tej mint a sör, olcsóbb lesz konkrétan az egészséges kaja, mint a káros, na majd akkor lemegyek futni.
2012. máj. 30. 13:52
 23/37 anonim ***** válasza:
46%
Megint tévhit,és KIFOGÁS KIFOGÁS,pont erről beszélek,kifogásokat a legkönnyebb gyártani,egy kg csirkemell 1200FT a rizs kb 300FT és ez egy két napra elég is,akkor miről is beszélünk.Fogadok,hogy az én kajám olcsóbban jön ki mint egy átlag embernek.
2012. máj. 30. 14:00
 24/37 anonim ***** válasza:
46%
Ilyen hozzállással soha nem fogsz elmenni sportolni,ebbe kapazkodik a magyar ember,van mire fogni,csak mozogni ne keljen.
2012. máj. 30. 14:01
 25/37 anonim ***** válasza:
50%
Vicceltem, akkor se mennék le. Igazából nem érdekelnek se a kövérek, se a vékonyak. 1500 Ft 2 napra? Gondolom egyedül élsz. Úgy könnyű ám, ha nem kell eltartanod senkit.
2012. máj. 30. 14:15
 26/37 anonim ***** válasza:
33%
Egyszerűen csak nevetséges, hogy a mai fiataloknak ez a legnagyobb gondjuk. Mindenkit bosszant valami, és ráérnek ezen rágódni, de nembaj, legalább van min röhögnöm.
2012. máj. 30. 14:18
 27/37 anonim ***** válasza:
79%
Tudom senki nem kérdezte, de én vékony lány vagyok, és nem egy kövér lányt ismerek, sőt. :D Néha belőlük is előjön, hogy a hozzám hasonlókat lefikázzák, de csak röhögök rajtuk, mert máskor viszont azon nyavajognak, hogy de vékony vagy, de jó neked...stbstb. Azt vettem észre, ezt azért csinálják, hogy magukat megnyugtassák, hogy nem is olyan gusztustalanok, mint amilyennek gondolják magukat.Ennek tudatában pedig nem bosszant, inkább nevetek rajta, vagy nem figyelek oda. Ez a gonoszkodás a kövér lányoktól amúgyis szánalmas. Nemhogy inkább barátkoznának a vékonyakkal és együtt eljárnának edzeni, talán kivakarodnának. :DDD
2012. máj. 30. 14:22
 28/37 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó k_rvára igazad van.Én is csak röhögök amikor hülye izmoagyú impotens meg ilyen hülyeségek,ilyenkor csak röhögök rajtuk.Inkább példát kellene venni az ilyen emberekről nem pedig rosszindulatúan irigykedni.
2012. máj. 30. 15:12
 29/37 anonim ***** válasza:
50%

"Ez a gonoszkodás a kövér lányoktól amúgyis szánalmas."

A gonoszkodás nem a kövér nők "kiváltsága". Ez alapból női szokás. Egy ujjamon meg tudom számolni, hogy az elmúlt évek során az irigyeim között hány kövér akadt. A 99 százalékuk aranyos, vonzó lány volt. Erről ennyit.

2012. máj. 30. 23:33
 30/37 anonim ***** válasza:
69%

Én kövér lány vagyok, minden barátnőm vékony, soha nem voltam irigy rájuk, soha nem bántottam őket, ők sem engem. A fiúk nem érdekelnek(aszexuális vagyok), én se őket, mindenki békében él:D.

Sok megkeseredett kövér lány van, tény. Az, amikor bántják a másikat az meg a "a sünike mostmár b.szd meg az ollódat" kategória...:P

2012. jún. 9. 10:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!