Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a lezbik akik képesek csak egy egy éjszakás kaland kedvéért szexelni egy pasival hármasban azok igazi lezbik?
Figyelt kérdés
vagy csak kamuk?:D2012. máj. 29. 23:11
11/21 anonim válasza:
Jó ha tényleg 5 éves vagy iletve iq nullás tess:Lezbikus a asaját neméhez vonzódó nő
12/21 A kérdező kommentje:
én is így gondolom.Pedig Ők mindenfelé hangoztatták hogy mekkora leszbik meg pasival sosd aztán mégis megfektették őket
2012. máj. 29. 23:29
13/21 anonim válasza:
az igazi leszbik rövidhajúak és rondák.
14/21 A kérdező kommentje:
23:28 látom nem értetted a kérdést...
2012. máj. 29. 23:31
15/21 anonim válasza:
Ott voltál, tudod mi történt a pasival? Sokféle variáció van, nem muszáj ehhez feladni a leszbikusságot. De továbbra se értem, miért olyan fontos ez.
16/21 A kérdező kommentje:
az ne legyen neked fontos hogy engem mért érdekel :D valószínüleg megvan az oka
2012. máj. 29. 23:34
17/21 anonim válasza:
Esetleg pénzt kaptak a pasitól cserébe? Úgy még el tudom képzelni.
18/21 anonim válasza:
Jah, értem már, miért érdekel :) Kialakul majd idővel, egyébként meg nincs jelentősége, nagyon kevés olyan meleg van, aki nem volt ellenkező nemmel. Próbálkozik az ember, és ebbe nagyon sok minden belefér. Lányoknál meg főleg.
19/21 anonim válasza:
Szal vágod, egy leszbikus miért ne szexelhetne pasival? Nem attól lesz valaki leszbi, meleg, vagy biszex, hogy mit csinált egyéjszakás kalandban. Majd kialakul. Igazi leszbi mindenesetre akkor lesz valaki, amikor felvállalja a környezete előtt, mert egy idő után már nem lesz képes rejtetten élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!