Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Felejtsem el és lépjek tovább vagy mit tegyek?
Nekem ez olyna, mintha csak ürügyet keresett volna arra, hogy elaszítson magától.
Tudom, h nehéz, de szerintem semmiképp ne fuss utána, ha vissza akar menni és komolyan gondolja, csak akkor "fogadd a közeledését". Jah és akkor is csak abban az aestben, ha a barátnőjét dobta.
24L
Szerintem eleve ott szúrtad el a dolgot, hogy tudtad, hogy van barátnője, de kikezdtél vele. Innentől a történetre már csak azt tudom reagálni, hogy vess magadra. Jó voltál neki, amíg a régi kapcsolatában tudott kicsit lubickolni, amikor terhes lettél neki, csak egy ürügyet keresett, hogy újra eltaszítson magától. Úgy rángatott, ahogy akart, te pedig asszisztáltál hozzá. Igazából meg is érdemled, és remélem, hogy tanultál is belőle.
És bocsi a kritikus hangnemért, csak szeretném, ha észrevennéd magad is, hogy milyen balga voltál.
Biztos vagy benne, hogy még mindig szeret? Nekem ez elég fura... Minden esetre ne fuss utána, ha tényleg szeret, vissza fog jönni, sőt akkor nem is ment volna el most ennyitől.
Szerintem lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!