Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek van fent 600 nő a társkereső oldalakon, ha egy sem képes válaszolni, még egy nyomorult nem-et sem?
volt 3 barátnőm, tény egyiket sem neten ismertem meg! de egy ideje egyedül vagyok gondoltam regisztrálok pár oldalra.
az összes lehetséges módon próbáltam üzenetet írni, szépen, kedvesen cukin erőteljesen, határozottan, lényegretörően, de 1 üzenetre sem kaptam választ még egy ócska Nemleges választ sem!
minden oldalon 10 lánynak írtam.
- a parom.hu
- a bado
- a páratlan.hu
- a love.hu
- a randivonal.hu
- a szivkuldi.hu
- kedvesem.hu
- a csajozás.hu
80 NŐ
80 nő közül egyik sem!
írtam gyönyörű lányoknak, átlagosaknak, aztán írtam kicsit húsisoknak is. DE 0!
egyiken sem. tudtommal átlagos vagyok. De ha valakinek nem is tetszenék vagy sz@r lenne a szövegem legalább küldenének el a picsvba vagy mondanák h nem!
"sok normális, kedves, intelligens és csinos lány, ismerek nem is egyet, és még barátjuk sincs"
Légy oly' szíves, mutass be nekik!
Ha tényleg olyan intelligensek, akkor van esélyem náluk. És ha tényleg olyan csinosak, akkor nekik is nálam!!! :D
köszönöm a válaszokat mindenkinek!
de asszem ezt befejeztem a netes ismerkedést. maradok az élőnél.
Szia!
Ez azért van, mert a nők rengeteg levelet kapnak ott. Tényleg rengeteget. Eleinte még válaszolnak annyira, amennyire van energiájuk, de amikor elküldik a nemleges választ és erre leribancozzák őket mindnyájan, akkor ne csodálkozzatok, ha nem írnak vissza.
Szóval nem csak rajtuk múlik.
A másik pedig, hogy rengeteg férfi szórakozik női képekkel, adatokkal. Nem értem ennek mi értelme van, de nagyon sok példa van rá, ők nyilván azért nem írnak vissza, mert nem nők.
"Sok normális, kedves, intelligens és csinos lány, ismerek nem is egyet, és még barátjuk sincs..."
Ezzel az állítással nagyon könnyű vitába szállni, főleg ha a környezetemben lévő igen nagy mennyiségű (bár általam nyilvánvalóan csak felszínesen ismert) nőt nézzük.
Az egyetemen, ahová jártam, MINDEN évfolyam- és csoporttársnőmnek volt barátja. Volt, akinek hét-nyolc éves kapcsolata volt (nyilván a gimis évek óta tartott), volt, akinek 23 évesen megvolt az eljegyzése vagy akkoriban már férjhez ment (igaz, utóbbi egyre ritkább), és a legtöbbnek természetesen a 4-5-6 év alatt több pasija volt, és nem is említettem a diszkóribancokat (anélkül, hogy általánosítanék).
Tény, hogy a karomon/szakomon a lányok voltak többségben, úgyhogy a kis írásom statisztikailag rendben van. Lehet, hogy vannak normális, kedves lányok, de amennyi időt voltam különféle helyeken (színház, könyvtár, buli, baráti társaság, sport, szakmai foglalkozások), eddig nem igazán találkoztam egyedülállókkal, legfeljebb olyannal, aki két kapcsolat között volt, vagy több udvarlói között nagyúri kényességgel válogatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!