Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek van fent 600 nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek van fent 600 nő a társkereső oldalakon, ha egy sem képes válaszolni, még egy nyomorult nem-et sem?

Figyelt kérdés

volt 3 barátnőm, tény egyiket sem neten ismertem meg! de egy ideje egyedül vagyok gondoltam regisztrálok pár oldalra.

az összes lehetséges módon próbáltam üzenetet írni, szépen, kedvesen cukin erőteljesen, határozottan, lényegretörően, de 1 üzenetre sem kaptam választ még egy ócska Nemleges választ sem!

minden oldalon 10 lánynak írtam.

- a parom.hu

- a bado

- a páratlan.hu

- a love.hu

- a randivonal.hu

- a szivkuldi.hu

- kedvesem.hu

- a csajozás.hu

80 NŐ

80 nő közül egyik sem!

írtam gyönyörű lányoknak, átlagosaknak, aztán írtam kicsit húsisoknak is. DE 0!

egyiken sem. tudtommal átlagos vagyok. De ha valakinek nem is tetszenék vagy sz@r lenne a szövegem legalább küldenének el a picsvba vagy mondanák h nem!

2012. máj. 28. 21:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
ilyen hangvételű leveleket szerintem végig sem olvas senki ;)
2012. máj. 28. 21:35
 12/30 A kérdező kommentje:
najó de 80 nőnek írtam....
2012. máj. 28. 21:36
 13/30 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy a gyönyörű lányoknál nincs esélyem?
 14/30 anonim ***** válasza:

Már vártam, hogy mikor kezdi el valaki a nőket szidni...nem csak olyan nők vannak, akik kihasználják a férfiakat. Van nagyon sok normális, kedves, intelligens és csinos lány, ismerek nem is egyet, és még barátjuk sincs. Ha nektek csak azok a csajok jönnek be, akik ribik kívül belül, akkor ne csodálkozzatok!

24/l

15/30 A kérdező kommentje:

nem nem ilyeneket írtam, csak felment a vérnyomásom :)

és elegem lett....

16/30 anonim ***** válasza:
Én se jártam sikerrel az ilyen társkeresőkön, de én 3-4 lány után fel is adtam. Nekem nem igazán tetszik az a netes ismerkedés. :/
 17/30 anonim ***** válasza:

én társkeresőztem, és bár sok levelet kaptam (nem hősködésből írom), igyekeztem mindre válaszolni. a bunkóbbaknak persze nem (1 soros levél: bejössz, ismizünk? na erre nem). lehet, h rossz helyen keresgélsz, vagy a levél tartalma miatt nem válaszolnak. de azt mondjuk nehezen hiszem el, h 80 lányból egy sem válaszolt.

mindig nézd meg, h mikor lépett be utoljára, mert ha évekkel ezelőtt, akkor valsz van pasija.

2012. máj. 28. 21:38
 18/30 anonim ***** válasza:
nekem jöhet a kép meg a levél szövege, hátha tudok vmi használhatót mondani:)
2012. máj. 28. 21:41
 19/30 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék azokra az üzikre és a fényképedre, ha gondolod küldd el.
2012. máj. 28. 21:42
 20/30 anonim ***** válasza:
és amúgy a legfontosabb: nem kéne annyira komolyan venni a társkeresős dolgot. lehet, h azért nem írnak vissza, mert érzik, h rá vagy feszülve a dologra. barátom pl 1 db sablon levelet küldött el minden lánynak, minimális energia befektetéssel. mégis összejött nekünk :)
2012. máj. 28. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!