Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek van fent 600 nő a társkereső oldalakon, ha egy sem képes válaszolni, még egy nyomorult nem-et sem?
volt 3 barátnőm, tény egyiket sem neten ismertem meg! de egy ideje egyedül vagyok gondoltam regisztrálok pár oldalra.
az összes lehetséges módon próbáltam üzenetet írni, szépen, kedvesen cukin erőteljesen, határozottan, lényegretörően, de 1 üzenetre sem kaptam választ még egy ócska Nemleges választ sem!
minden oldalon 10 lánynak írtam.
- a parom.hu
- a bado
- a páratlan.hu
- a love.hu
- a randivonal.hu
- a szivkuldi.hu
- kedvesem.hu
- a csajozás.hu
80 NŐ
80 nő közül egyik sem!
írtam gyönyörű lányoknak, átlagosaknak, aztán írtam kicsit húsisoknak is. DE 0!
egyiken sem. tudtommal átlagos vagyok. De ha valakinek nem is tetszenék vagy sz@r lenne a szövegem legalább küldenének el a picsvba vagy mondanák h nem!
Már vártam, hogy mikor kezdi el valaki a nőket szidni...nem csak olyan nők vannak, akik kihasználják a férfiakat. Van nagyon sok normális, kedves, intelligens és csinos lány, ismerek nem is egyet, és még barátjuk sincs. Ha nektek csak azok a csajok jönnek be, akik ribik kívül belül, akkor ne csodálkozzatok!
24/l
nem nem ilyeneket írtam, csak felment a vérnyomásom :)
és elegem lett....
én társkeresőztem, és bár sok levelet kaptam (nem hősködésből írom), igyekeztem mindre válaszolni. a bunkóbbaknak persze nem (1 soros levél: bejössz, ismizünk? na erre nem). lehet, h rossz helyen keresgélsz, vagy a levél tartalma miatt nem válaszolnak. de azt mondjuk nehezen hiszem el, h 80 lányból egy sem válaszolt.
mindig nézd meg, h mikor lépett be utoljára, mert ha évekkel ezelőtt, akkor valsz van pasija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!