Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek van fent 600 nő a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek van fent 600 nő a társkereső oldalakon, ha egy sem képes válaszolni, még egy nyomorult nem-et sem?

Figyelt kérdés

volt 3 barátnőm, tény egyiket sem neten ismertem meg! de egy ideje egyedül vagyok gondoltam regisztrálok pár oldalra.

az összes lehetséges módon próbáltam üzenetet írni, szépen, kedvesen cukin erőteljesen, határozottan, lényegretörően, de 1 üzenetre sem kaptam választ még egy ócska Nemleges választ sem!

minden oldalon 10 lánynak írtam.

- a parom.hu

- a bado

- a páratlan.hu

- a love.hu

- a randivonal.hu

- a szivkuldi.hu

- kedvesem.hu

- a csajozás.hu

80 NŐ

80 nő közül egyik sem!

írtam gyönyörű lányoknak, átlagosaknak, aztán írtam kicsit húsisoknak is. DE 0!

egyiken sem. tudtommal átlagos vagyok. De ha valakinek nem is tetszenék vagy sz@r lenne a szövegem legalább küldenének el a picsvba vagy mondanák h nem!

2012. máj. 28. 21:24
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
nem mintha számítana de 26/f
2012. máj. 28. 21:27
 2/30 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a saját korosztályodból választottál vagy valami nagyon nem tetszik nekik benned vagy sok a távolság vagy a fizetős része miatt nem tudnak válaszolni.

Azért kíváncsi lennék miket írsz.

2012. máj. 28. 21:29
 3/30 anonim ***** válasza:

Az előző barátnőidet hol ismerted meg? A leírásod alapján görcsösen szeretnél valakit találni....Szerintem töröld le magad ezekről a helyekről és járj el ide-oda,akár barátokkal,akár egyedül :)Ne búsulj a 4 fal közt! :)

24N

2012. máj. 28. 21:30
 4/30 ASOT ***** válasza:

nem4 nincs gond se fizetős dolgokkal kapcsolatban sem én sem fizettem be sehol.

és távolság sem gond max volt mindenhol a 25 km.

2012. máj. 28. 21:30
 5/30 ASOT ***** válasza:
mármint ahová én regisztráltam én fent voltam egy ideig a parom.hu-n
2012. máj. 28. 21:31
 6/30 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy már nem használják az oldalt, de nem törölték le a profiljukat. Bár furcsa lenne, ha mindegyiknél ez lenne a probléma. Én válaszolni szoktam e-mailekre és fbúk üzikre is, társkereső oldalakon nincs tapasztalatom. Ha bemásolnál esetleg egy üzenetet amit elküldtél, akkor többet tudnék mondani.

24/l

2012. máj. 28. 21:31
 7/30 anonim ***** válasza:

fenn vagyok ilyen oldalon, és ha valakivel nincs kedvem megismerkedni, annak én sem szoktam visszaírni, még egy "nem"-et sem, mert itt "íratlan szabály", de ha van kedv megismerkedni, akkor úgyis reagál az illető, ha nem ír, akkor az jelenti a "nem"-et.

De ha átlagos vagy, alapból nem sok esélyed van a gyönyörű lányoknál, szerintem.

2012. máj. 28. 21:32
 8/30 anonim ***** válasza:
54%

EGy rakás sz@rt sem érnek a társkereső oldalak, én is csak időmet pocsékoltam rájuk!

Még valamelyikre be is fizettem, tök feleslegesen!

A való életben sem könnyebb ám, mert ott alapból esélytelen, aki nem magas és izmos legalább, plusz a pénz meg kocsi is fontos a mai elkényeztetett női nemzedéknek.

Szomorú igazság, de k*rvára kiábrándultam az egész női nemből!

Már csak azon vagyok, hogy meggazgadgokjak és prostizni járjak!

Úgysincs egy normális lány sem, aki megérdemelné a szeretetem! Eddig is csak kihasználtak!

2012. máj. 28. 21:33
 9/30 anonim ***** válasza:
Régen mikor fent voltam ilyen oldalon volt olyan nap, hogy 300 üzenetet kaptam. Az első 10-ből kiválasztottam azt aki érdekelt, a többit már nem volt se időm, sem kedvem elolvasni sem, nem hogy válaszolni rájuk. Ez úton szeretnék bocsánatot kérni a többi 290 férfitól. Na nekem például ez volt az okom, hogy nem válaszoltam. Élőben nem akarják felcsípni az ember lányát naponta több százan. Hála az égnek, mert akkor másból sem állna a napom, hogy embereket küldjek el a p.icsába, ahogy te fogalmaztál. Magam nem fogalmaznék azért ennyire durván.
2012. máj. 28. 21:33
 10/30 A kérdező kommentje:

a 3 lányt ugy ismertem meg h:

1- iket egy boltban segítettem levenni ezt azt...

2-ikat egy baráti körös bulin

3-ikat pedig a vasútállomáson miközben várt a vonatra

privátban küldök akinek kell leveleket h miket írtam, meg ha kell küldök képet is priviben.

2012. máj. 28. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!