Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek van fent 600 nő a társkereső oldalakon, ha egy sem képes válaszolni, még egy nyomorult nem-et sem?
volt 3 barátnőm, tény egyiket sem neten ismertem meg! de egy ideje egyedül vagyok gondoltam regisztrálok pár oldalra.
az összes lehetséges módon próbáltam üzenetet írni, szépen, kedvesen cukin erőteljesen, határozottan, lényegretörően, de 1 üzenetre sem kaptam választ még egy ócska Nemleges választ sem!
minden oldalon 10 lánynak írtam.
- a parom.hu
- a bado
- a páratlan.hu
- a love.hu
- a randivonal.hu
- a szivkuldi.hu
- kedvesem.hu
- a csajozás.hu
80 NŐ
80 nő közül egyik sem!
írtam gyönyörű lányoknak, átlagosaknak, aztán írtam kicsit húsisoknak is. DE 0!
egyiken sem. tudtommal átlagos vagyok. De ha valakinek nem is tetszenék vagy sz@r lenne a szövegem legalább küldenének el a picsvba vagy mondanák h nem!
Nem biztos, hogy a saját korosztályodból választottál vagy valami nagyon nem tetszik nekik benned vagy sok a távolság vagy a fizetős része miatt nem tudnak válaszolni.
Azért kíváncsi lennék miket írsz.
Az előző barátnőidet hol ismerted meg? A leírásod alapján görcsösen szeretnél valakit találni....Szerintem töröld le magad ezekről a helyekről és járj el ide-oda,akár barátokkal,akár egyedül :)Ne búsulj a 4 fal közt! :)
24N
nem4 nincs gond se fizetős dolgokkal kapcsolatban sem én sem fizettem be sehol.
és távolság sem gond max volt mindenhol a 25 km.
Lehet, hogy már nem használják az oldalt, de nem törölték le a profiljukat. Bár furcsa lenne, ha mindegyiknél ez lenne a probléma. Én válaszolni szoktam e-mailekre és fbúk üzikre is, társkereső oldalakon nincs tapasztalatom. Ha bemásolnál esetleg egy üzenetet amit elküldtél, akkor többet tudnék mondani.
24/l
fenn vagyok ilyen oldalon, és ha valakivel nincs kedvem megismerkedni, annak én sem szoktam visszaírni, még egy "nem"-et sem, mert itt "íratlan szabály", de ha van kedv megismerkedni, akkor úgyis reagál az illető, ha nem ír, akkor az jelenti a "nem"-et.
De ha átlagos vagy, alapból nem sok esélyed van a gyönyörű lányoknál, szerintem.
EGy rakás sz@rt sem érnek a társkereső oldalak, én is csak időmet pocsékoltam rájuk!
Még valamelyikre be is fizettem, tök feleslegesen!
A való életben sem könnyebb ám, mert ott alapból esélytelen, aki nem magas és izmos legalább, plusz a pénz meg kocsi is fontos a mai elkényeztetett női nemzedéknek.
Szomorú igazság, de k*rvára kiábrándultam az egész női nemből!
Már csak azon vagyok, hogy meggazgadgokjak és prostizni járjak!
Úgysincs egy normális lány sem, aki megérdemelné a szeretetem! Eddig is csak kihasználtak!
a 3 lányt ugy ismertem meg h:
1- iket egy boltban segítettem levenni ezt azt...
2-ikat egy baráti körös bulin
3-ikat pedig a vasútállomáson miközben várt a vonatra
privátban küldök akinek kell leveleket h miket írtam, meg ha kell küldök képet is priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!