Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetek terhes?

Figyelt kérdés

Nos,ez a hónap úgy ment el,hogy nem jött meg..sőt a legbosszantóbb,hogy jele sincs.Utána olvastam mik a terhesség tünetei,az mind egyezik is..Hőemelkedés,szédülés,furcsa szagok,néha hányinger stb.

VISZONT már 4 tesztet csináltunk és mind a 4 negatív..Hallottam olyat is,hogy ez lehet méhen kívüli.

Jó természetesen megyek pénteken nőgyógyászhoz,de addig nem bírom ki.

Meg köszönöm azok üzenetét,akik jártak már így,vagy ismerős helyzet!

Előre is köszönöm!

2012. máj. 28. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:
a méhen kívülit is kimutatja a teszt,hisz a hormon termelődik....amúgy hormonprobléma,felfázás,gyulladás,ciszta és egyéb okai lehetnek,hogy nem jött meg...
2012. máj. 28. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Mennyit késett a menstruációd, mikor voltál együtt valakivel, milyen tesztet csináltál és mikor? Méhen kívüli terhesség tünetei, elmaradt menzesz, esetleg két hét múlva megjön, kávéalj-szerű vérzés, hőemelkedés, hasi görcsök, és Pozitív! teszt...

Egyéként én épp babát szeretnék, voltunk együtt időben, tüneteim is vannak/voltak, nem is jött meg, és 6 tesztem lett negatív...

2012. máj. 28. 21:34
 3/6 A kérdező kommentje:

Április 5-10.-ig volt meg és Április 30.-án voltunk utoljára együtt..De mikor jött a mákus eleje nem is jött meg nem is volt jele se semmi,aztán ilyen 10.-e körül kezdtem rosszul lenni,ilyen hülye érzés van a méhemben stb.,pár hete viszont naponta 2szer minimum van hőemelkedésem rövid ideig.Gabriel tesztet vettünk,de egyszerűen negatív :/ Holnap után megyek dokihoz,mert már nagyon kiváncsi vagyok.

Remélem sikerül nektek a baba :)

2012. máj. 30. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Majd ird meg mi volt a dokinál ..
2012. máj. 30. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, köszi, én is remélem:) És azt is, hogy Veled is minden rendben lesz, kiváncsian várom, mit mond a doki, mert erre így csak ő tud biztosat mondani! Kitartás, mindjárt itt a péntek!
2012. máj. 31. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Na mit mondot a doki?
2012. jún. 1. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!