Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi értelme van beszólogatni, utánafütyülni egy lánynak?

ne cikizzétek a melósokat,mert egyszer beszophatok egy ilyet-

"Eljön majd az az idő, mikor örülnél egy ilyen "melósmajom" beszólásának is, ha az csak annyi, hogy "de szép vagy"! Türelem!"
Elhiszed, hogy kb. az összes nő örül, ha békén hagyják őket?
21L

Én még életemben nem csináltam ilyet, de már én is láttam egyes szubhumán "férfitársak" hasonló megnyilvánulásait, és leírom a receptet, hogy mi kell ehhez a primitív reakcióhoz, így az okát is meg fogod érteni:
1. Egy fiatal(abb) lány (még feltűnően szépnek sem kell lennie, ellenben a kihívó öltözet hatványozza az esélyt: még egy torz gnómlányt is megfütyülnek, ha miniszoknya+magassarkú van rajta)
2. Egy srác, aki enyhén mentálisan retardált (IQ: 50-69). Értelemszerűen, aki még egy szakmunkást sem bír elvégezni (általában a segédmunkások szoktak fütyörészni, nem a szakmunkások), általában ebbe a csoportba tartozik. A romák jó részének pedig papírja is van róla (segílynél plusz pont). De fontos megjegyezni, hogy az alkoholos befolyásoltság még egy normális embert is ideig-óráig "klubtaggá" tesz.
3. A 2.) pontban meghatározott egyén TÁRSASÁGBAN legyen. Ez nagyon fontos, mivel a fütyüléssel/beszólással sose fog senkit se felszedni (ezt néha még ő is belátja a korlátolt agyával), de nem is ez a cél hanem, hogy BIZONYÍTSON a környezetének, hogy ő mekkora macsóállat, mert ő bizony "kontaktusba" mer elegyedni a lányokkal... Amennyiben pedig a bandában más 2.) pontban meghatározott egyének is előfordulnak, akkor egyrészt elindul a láncreakció, másrészt később elégedetten nyugtázzák egymás között, hogy mekkora tökös f@szagyerekek (ami dopamin és endorfin felszabadulást okoz diónyi agyukban, ami a pozitív megerősítést, és így a viselkedésminta rögzülését eredményezi).
Ebből is látszik, hogy a fütty főleg a hapsi környezetének szól, és csak másodlagosan a "szerencsétlen" lánynak.
Hú,18.14-es,ez aztán hasznos és kimerítő válasz volt!Köszönöm! :)
Egyébként nem rég olvastam egy jó beszólást a füttyösökre,amin szakadtam.Valahogy így hangzott: "Kutyának nézel vagy rigó ba.szta az anyádat?" :DD

Kérdező, jól hangzik ez a visszaszólás, viszont inkább ne használd, mert minél több reakciót (teljesen mindegy, hogy mennyire durván küldöd el a halál f@szára) sikerül kiváltani(uk) belőled, annál "macsóbbnak" hiszik magukat...
Inkább tojd le őket nagy ívben (ettől se fogják abbahagyni "jó" szokásukat, viszont éreztetve van velük, hogy senkik, mellesleg a "mókafaktor" se lesz olyan magas).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!