Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hagyjam hogy sodorjon az ár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam hogy sodorjon az ár vagy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki már majdnem egy éve szerelmes belém, de nekem volt egy hosszú kapcsolatom. 4 hónapja lett vége a kapcsolatomnak és kb 2 hónapja eléggé összemelegedtünk a sráccal. Titokban átjár hozzám sokszor éjszaka. A csókolozáson meg a simogatáson kívül nem történt komolyabb, csak kezdem úgy érezni, hogy kezdek bele szeretni...viszont tudjuk mindketten, hogy ebből nem lehet kapcsolat, több okból kofolyolag is...nem tudom mi tévő legyek..hagyjam, hogy sodorjon minket az élet és majd lesz valami? Mert nagyon rossz lenne töle elválni és ő neki is tölem vagy inkább még most felejtsük el egymást még komolyabbra nem fordul a dolog?? Valaki volt már hasonló helyzetben? Tanácsokra volna szükségem. Bunkó válaszolók kiméljenek. 22/L

2012. máj. 28. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem lehet ebből komoly kapcsolat?
2012. máj. 28. 15:13
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem bunkó válaszoló vagyok, csak azért kérdezem, mert enélkül nehéz tanácsot adni.
2012. máj. 28. 15:30
 3/5 anonim válasza:
Nem értek semmit. Mit jelent nálatok hogy sodorazár? Magyarázatra szorul.
2012. máj. 28. 16:21
 4/5 anonim válasza:
Fordulj szakemberhez, amennyiben szükségét érzed. Nagyon csúnya vége is lehet.
2012. máj. 28. 16:51
 5/5 A kérdező kommentje:

A legfőbb oka az a volt párom aki mióta szakitottunk eléggè bele lendült az alkoholba amitől nagyon agressziv tud lenni. Többször is megfenyegetett...én nem félek töle, de nem akarok a srácnak rosszat...

Az meg hogy sodor az ár arra értettem, hogy folytassuk ezt tovább és majd lesz valami...?!

2012. máj. 28. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!