Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen barátság az, ahol ezek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen barátság az, ahol ezek megengedettek?

Figyelt kérdés

Csók, ölelkezés, simogatás, akár szex.

Nem tudom felfogni, hogy sima baráti alapon, ahol egyik fél sem érez SEMMIT, csak barátságot, ilyen megtörténhet.

2012. máj. 28. 14:44
1 2
 1/11 Hole Hunter ***** válasza:
Nagyon-nagyon közeli barátság...ilyen is van.
2012. máj. 28. 14:49
 2/11 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Megtörténhet, lány szerelmes, fiúnak meg áll rá a farka aztán megszakad a barátság. :D
2012. máj. 28. 14:54
 3/11 Ⱳhite ßelle ***** válasza:

Én meg azt nem értem hogy képesek csak barátsággal közeledni egyesek ellenkező neműnél, főleg amikor rengeteget lelkiznek...

21/N

2012. máj. 28. 14:56
 4/11 A kérdező kommentje:
de valami plusz érzelem mégiscsak kell, ami miatt ez a helyzet létrejön
2012. máj. 28. 15:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Az érzelmi része megvan, hiszen barátok, tehát szeretik egymást, csak nem szerelemmel. Ez általában akkor jön létre és akkor működik igazán jól, ha testileg nem találják egymást vonzónak. És akkor van vége, ha az egyik fél (általában a lány) elkezd többet érezni.

24/N

2012. máj. 28. 15:16
 6/11 A kérdező kommentje:
nekem ez azért fura, mert van egy legjobb barátom, szeretem őt, barátilag, de mégse lennék arra képes, hogy smacizgassak vele, meg esetleg lefeküdjünk.
2012. máj. 28. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyen akkor lehet, ha vonzónak találják egymást, de valami miatt mégsem tudnak/akarnak úgy igazából összejönni.
2012. máj. 28. 15:46
 8/11 Ⱳhite ßelle ***** válasza:
Van olyan, hogy a vonzalom is megvan mindkét részről, szeretet is, csak hiányzik az a megmagyarázhatatlan valami ami úgyis elmúlik 2 éven belül tehát nem értem miért vannak annyira oda ezért...
2012. máj. 28. 15:49
 9/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2012. máj. 28. 15:53
 10/11 anonim ***** válasza:
dugipajtás :)
2012. máj. 28. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!