Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy modnjam meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy modnjam meg neki hogy ha csak ezzel jön akkor felejtös de egyébként lehetne jo baátságunk?

Figyelt kérdés
na szoval ma rámirt egy fiu aki egyébként jol néz ki meg minden de messze lakik. és olyanokat ir h baszna meg szojam le meg beleélvez a számba meg ilyesmi. :S.. én igy nem szeretnék vele beszélni de ha ezzel leál jobaátság lehetne köztünk. szerintetek ezt csak igy modnjam el nkei vag gáz lenne?

2012. máj. 23. 17:35
 1/8 Beviz Elek ***** válasza:
Azért lenne jó barátság köztetek mert jól néz ki? Tehát egy gyökér tirpák alapjáraton, ezt a részét befejezi a dolgoknak és máris BARÁT lenne? Tudod mi az a barát? Tudod, hogy a barátnak milyen tulajdonságai számítanak? Nem az, h hogy néz ki..
2012. máj. 23. 17:37
 2/8 A kérdező kommentje:
hát abbol gondolom. hogy a mostani LEGJOBB barátom aki fiu ugyan igy kezte csak ö magátol abbahagyta. és mostse csinálja ezt.. esetleg csak néhanapján humoros formában rákérdez
2012. máj. 23. 17:39
 3/8 Beviz Elek ***** válasza:
megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? max 16-ra tippelek...
2012. máj. 23. 17:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha már van legjobb barátod akkor minek másik barát aki még messze is lakik?
2012. máj. 23. 17:41
 5/8 A kérdező kommentje:
akkor nem barát hanem haver akivel néhanapján joleltudok beszelgetni. de még mdinig nem a kérdésre válaszoltatok:)
2012. máj. 23. 17:46
 6/8 anonim válasza:
Ha ilyeneket ír nyugodtan küld ell a francba!
2012. máj. 23. 17:49
 7/8 anonim ***** válasza:

Jaj édeském!

Nem akar ő semmilyen barátságot csak meghúzni.

2012. máj. 23. 17:57
 8/8 man79 ***** válasza:

Egyet értek az előttem szólóval!

Utalt rá esetleg, hogy barátkozni akar veled?

Ha nem, akkor max egyszer lemenne hozzád, meghúzna és kalap, kabát!

Az ilyeneken mit agonizálsz? Főleg, hogy van egy legjobb fiú barátod. Elégedj meg vele, mert ahogy olvasom, vele nincsenek problémák, aztán ezt a kis páviánt meg küld el melegebb éghajlatra. (Szerintem). Persze Te dolgod,úgy intézed, ahogy akarod!

2012. máj. 25. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!