Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyhogy nem kérte el a számomat, amikor láthatóan tetszettem neki? Egyszerűen csak nem volt kíváncsi rám?
Hát, ha ez egy éve történt, akkor kár rajta már agyalni.
Viszont a jövőre nézve talán jó tanács lehet, hogy fogsz egy tollat meg egy papírt/zsebkendőt, teljesen mindegy, és felírod a számod, és a zsebébecsúsztatod. Ennyi a nagy titok, ha tényleg érdekled felhív, ha nem, akkor sincs semmi, viszont legalább nem agyalsz rajta még egy évig(?).
24/N
Egyes - jó ötlet, megfontolom mindenképp. :) Félre ne érts, nem agyaltam rajta azóta eddig, csak néha eszembejutott. :)
ma 13:49 - Fú, ez igaz. Igen, elég messze lakunk egymástól, lehet, h ez tartotta vissza.
Utolsó - neked is igazad lehet, meg hát elég rendes srácnak tűnt, ezeknek a rendes, jófej srácoknak meg ugye van barátnőjük... sajnos. Na nem baj, majd csak akad olyan is, aki nem "foglalt". :)
Azért kíváncsi lennék, melyik ok a nyerő. :D
milyen jogon tartod magadat esélyesnek a 10/10-es fiuknál, szálljál már le a magas lóról léccike:D
az a vicc, hogy te ilyen fickókba vagy szerelmes, akik annyira se tudják mit akarnak, hogy fogja és otthagy anélkül, hogy megdugna aznap vagyelökészitené a terepet, hogy késöbb megdugjon, és ennekokán elkérné a számodat. Mondjuk gondolom ilyen aranyos kedves fiukának nem nyomtad volna oda az orrába a számodat, mert vártad, hogy majd elkéri.
Démon: aranyos vagy :)
Utolsó: említettem akár csak egyetlen szóval is, h esélyesnek tartom magam 10/10-es fiúknál? akkor meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!