Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt életed legromantikusab...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi volt életed legromantikusabb élménye?

Figyelt kérdés
amit egy fiú tett érted vagy csak ami úgy spontán jött
2012. máj. 28. 11:55
 1/10 anonim ***** válasza:
46%
8. kerületben egy ci*ány ku*va felajánlotta ott helyben magát egy szál cigiért.
2012. máj. 28. 11:58
 2/10 anonim ***** válasza:
Osztálytársam volt a srác,nagyon tetszett,de persze ő ezt nem tudta,csak sejtette. Szimplán jóban voltunk,és egyszer azt írta üzenetben,hogy majd mutat nekem valamit...Én meg próbáltam faggatni,hogy mégis mit. De nem válaszolt semmit. Hát gondoltam,majd ad nekem egy virágot,vagy ilyesmi. De aztán elvitt engem egy csodaszép helyre,egy hegynek a tetejére,hogy megmutassa,onnan milyen szép a kilátás.És ott mélyen a szemébe néztem,és megcsókoltam...
2012. máj. 28. 12:18
 3/10 anonim ***** válasza:
amikor k*rtam a csajomat az ősök ágyában,és apám meg anyám benyit félmesztelenül beindulva.
2012. máj. 28. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
amikor megnéztem az Avatart a moziba :D
2012. máj. 28. 13:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Amikor meg akartam lepni a lányt, akit szeretek a Balaton parton. Ő ott dolgozott egy büfében. Zárásra odamentem a partra, és amikor kijött nagy szerelmesen összeölelkezett a kedvesévél és hosszan csókolóztak.

Nagyon romantikus volt... Én azt hittem, hogy ott halok meg.

2012. júl. 8. 22:54
 6/10 anonim ***** válasza:

A (volt) barátommal beszélgettünk valami olyasmiről,hogy milyenek lesznek a jövőbeli gyerekeink.(nem közös gyerekünk,csak úgy általában külön-külön)

És akkor mondta,hogy:

az én gyerekem anyja nem fog cigizni, se alkoholt inni és egészséges lesz, -majd mélyen a szemembe nézett- mert én csak a tökéletest szeretem.

és akkor átölelt és megpuszilt :)

nem tudom miért ez maradt meg bennem,ez egyszerre tartalmazta azt,hogy szeret és tökéletes vagyok neki és hogy a jövőbeli gyerekének az anyja is lehetnék.

azóta persze szakított a kis k*csög:P

2012. júl. 8. 23:01
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó: mert egy bagós zugivó vagy, azért!
2012. júl. 8. 23:02
 8/10 anonim ***** válasza:
Egy tónál feküdtem a lánnyal. Életem legszebb napja volt. Remélem hogy ez a nap meg fog ismétlődni. :) (távkapcsolat)
2012. júl. 8. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Amikor a párom (ő az első mindenben) azt mondta nekem jóval a szexuális életünk megkezdése után, hogy én mindig egy tiszta szűz maradok az ő szemében...:) Ráadásul nagyon szépen mondta, a szemeivel is kifejezte az érzéseit. Ennél szebb bókot nem is kaphatnék.
2012. júl. 8. 23:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Amikor a barátom először megcsókolt. A Tisza-parton voltunk. Nagyon romantikus volt, olyan lábfellibenős csók, senki nem volt körülöttünk. Aztán azt mondta, hogy ellenne így egész nap. (Ez volt az első csókom, nagyon féltem tőle, így külön jól esett.) Még mindig libabőrös leszek ha visszagondolok rá :)
2012. júl. 9. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!