Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legromantikusabb dolog vagy mondat, amit neked mondtak?
"Semmim nincs, de megvan mindenem, ha te az enyém vagy"!
"Messze vagy...egy érintésedért most mindenem odaadnám"!
Én nem szeretem a nyálas, ömlengős dolgokat.
Viszont amikor gyerekünk lett a párommal, elég sokat veszekedtünk. Ő éjjel-nappal dolgozott, soha nem volt mellettem, ha mégis fáradt volt, nem segített semmit a gyermek körül. Kikészültem, mondtam neki, hogy váljunk el, mert elegem van abból, hogy mindig csak várok rá, és soha nem jön, vagy ha mégis, abban sincs semmi köszönet.
Ő nem akart válni, hetekig könyörgött, hogy beszéljük meg, majd otthagyta a munkahelyét egy olyanért, ahol jóval kevesebbet keres. Számomra ezzel bizonyította be leginkább, hogy én (illetve mi) vagyunk számára a legfontosabbak.
Amikor a Szerelmem azt mondta, hogy bennem megtalálta a tökéletes nőt, akit évek óta keresett, és velem szeretné leélni az egész életét. :)
Amikor a húga beteg lett (8 éves a kislány) és a kórházban én voltam mellette (szülei dolgoztak), akkor azt mondta, hogy egyszer csodálatos édesanyja leszek a gyermekeinknek, öröm volt nézni, ahogy a húgával törődtem. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!