Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szed egy szexuális életet nem élő lány fogamzásgátlót?
úgy értem, barátnőm nemrég vesztette el a szüzességét de mivel a legjobb barátnőm tudom, hogy már a történtek előtt 2 évvel is szedte. miért?
van ennek valami köze a menstruációhoz?
mert kapható mentulos és cseresznyés ízben is :D
...
huh lányok most jöttem rá hogy jobb fiúnak lenni :D
Azért ahhoz is kell jókora "mersz", hogy valami jött menttel összefeküdjön valaki óvszer nélkül. Nekem a ki tudja mikor csúszik be téma kb ezt jelenti.
Egy olyan nő, aki tudja, hogy mit és miért szed, az azt is tudja, hogy milyen kockázatai vannak a védekezés nélküli szexnek és itt nem első sorban a terhességre gondolok, mert az csak egy dolog a sok közül.
Én görcsökre kezdtem el szedni, minden hónapban kiestem két napra a "forgalomból", megmozdulni nem bírtam. Minden új görcsoldó amit felírtak jó volt 2-3 hónapig, aztán kezdődött minden előröl, hozzászokott a szervezetem. Volt éppen párom, hát belementem a tabalettába és azóta is szedem. Abban az egy évben is szedtem, amíg nem volt párom és most is szedem, hogy már jó ideje van. Ő az elején nem tudta, hogy tablettázok, csak néhány hónap után árultam el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!