Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen nem érzem hogy érdeklődék valami párkapcsolat vagy a szex iránt. Miért?
erdekel a szex, meg a csajok persze, tudom mi az a punci, sot tobbet tudok rola mint barki. :)
1x volt hogy a kozelemben volt egy lany, es nala nagyon-nagyon ereztem hogy vibral a levego. Azt gondoltam: odakene menni, mert ha nem, akkor o megteszi.
hat odajott, vele volt smar, meg meg vagy 2-3 tali, aztan ennyi. Es amikor ez volt elveztem.
Szoval en nem kozeledek senki irtant ugy, de en nem utasitok vissza senkit. (Mar ha lenne kit XD)
Buszon van hogy sokan neznek, nez a csaj es nyalja a szajat, vagy vonaton elottem 5el ulo csajszi tobbszor is hatra fordul es megnez. stb stb. ilyenek tudom hogy jelek, de nem lepek. nem erzek kello motivaciot. ezek a kis dolgok jol esnek, de masnap mar tovabblepek rajta.
Ismerös. Bar en nem vagyok annyira tökeletes, mint amilyennek te leirtad magad, de mostanaban engem se erdekel a dolog. Pedig szeretnem, ha erdekelne, de ennek sajna nem lehet parancsolni...:S
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!