Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ez hogy van? A legnagyobb atmeroju ovszer amit eddig lattam 69 mm volt, de lemertem es nekem 15 centi az atmeroje? Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 11:35
2/16 anonim válasza:
Fogalom zavarod van!
A 15 cm ármérő kb mint egy kéztörlő guriga.
Amit te lemértél az KERÜLET. Ebből pedig lehet átmérőt számolni.
3/16 anonim válasza:
Ülj vissza az iskolapadba, és tanuld meg a különbséget az átmérő, és a kerület között!
4/16 anonim válasza:
Miért bántjátok szegény elefántot? Autó gumi belső vagy valami hasonló megteszi és az még birja is, de ijen szép méreteknél inkább fogamzás gátlót használjatok.
5/16 anonim válasza:
nem kell rá gumi, egy csajnak se fog ekkora beférni
sztem mérd le újra
6/16 anonim válasza:
Verd el csalánnal!
Utána meg tanulj kicsit többet.
7/16 anonim válasza:
Szerintem te még nem is láttál óvszert. :D Max. képen. :)
8/16 anonim válasza:
Hú azért kicsit kevered a szezont a fazonnal :) pl a Durexek átmérője 56mm, lényegtelen most ez! A te farkadnak NEM AZ ÁTMÉRŐJE HANEM A KERÜLETE 15 CENTI
9/16 anonim válasza:
előző vagyok véletlen Enter lett, na szóval, egy kis matek... átmérő és kerület az nagyon nem ugyan az :)
hogy is számolunk körnek átmérőt kerületből? kicsit agyalj, vissza osztod PÍ-vel ( 3,14 cm el ) esetedben 15/3,14=4,77 cm azaz kerekítve 48mm-er Kezdesz képben lenni? Szóval a kis pöcörődre rá fog esni az a gumi, először kicsit járj utána dolgoknak mert rettenetesen kavarsz mindent. Így inkább ne is szexelj mert természeti katasztrófa lesz belőle !
10/16 anonim válasza:
Az átmérőd te KISPÖCS: 4,77 cm!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!