Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, hogy leszálljon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, hogy leszálljon rólad a főnök? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ez nem az a történet, hogy a főnök ki akarna velem kezdeni... Nem. Eleve nő a főnök. Szóval az a szitu, hogy már jó pár hónapja ott dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. Amikor odamentem, nem volt pasim. És azóta sincs.. Ezzel nyaggat. Kérdezgeti, nincs-e már fiúm, miért nincs, meg hogy valakit beszervez már nekem... ilyenek. Mindezt van amikor a kollégák előtt. És ez nekem olyan kellemetlen. Tök olyan, mintha egy öreglánynak néznének, aki nem tud fogni magának egy pasit. Egyébként mások szerint szép vagyok, adok magamra, mászkálok bulizni, de egyszerüen nem sodor az utamba a sors egy normális pasit aki nekem is tetszene. Ne írjátok légyszi,hogy ne foglalkozzak vele, mert ez eleve zavar belülről, hogy ezzel nyaggat. Rosszul is esik. Mit tennétek? (nem akarok pasit kamuzni magamnak)Köszi a választ!
2009. jún. 29. 18:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

hagyjad a pibe a főnöködet, had szurkáljon vele, ha neki ez öröm.ne tegyél semmit, mégis csak a főnököd,vagy ha nagyon kedves nő,akkor megmondod neki 4 szemközt,hogy ne haragudjon, de neked ez kellemetlen, mert még nem találtad meg az igazit, és majd eljön az ideje, mert nem állsz szóba mindenkivel.

Remélem megtudod oldani mihamarabb!!

2009. jún. 29. 19:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mikor négyszemközt vagy a főnöknőddel mond meg neki, hogy zavar a mindenáron pasit beszervezni.Illetve, hogy ha szeretnél magad mellé valakit akkor úgy is fogsz találni. Természetesen mindezt illedelmesen.
2009. jún. 29. 19:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen amúgy kedves nő, és nem állt szándékomban bunkózni vele, csakhát érzetetni, hogy abbahagyhatná...:S
2009. jún. 29. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!