Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerettem volna olyan fiú lenni, akiért a fél iskola szép lányai rajonganak, de ehelyett csak azt étem el, hogy még részegen is a csúnya lányokkal smároltam csak. Ennél nagyobb vesztes hogy lehetnék már? Más is járt hasonlóképp srácok?
ma 13:28
Hát az élet k*rvára nem arról szól, hogy ki érdemel meg kit és mit! Pont olyanok kapják meg a legszebb lányokat, akik olyan aljasok jellemre is többnyire.
Úgyhogy nekem csak ne papoljatok erről a sz@rságról!

Akartam írni vmi biztatót, de ahogy elolvastam a hozzászólásaidat, rájöttem, hogy hamis volna minden bátorító szavam.
A szánalmas gondolkodásmód és életfelfogásod miatt tényleg reménytelenül lúzer vagy. :/
ma 22:12
Látom, amit látok.
Rengeteg bunkó, tahó vadállatnak van szép barátnője, ellenben hány rendes, megértő, hűséges, kedves srác van egyedül.
Elég ha csak az ismerőseim közt szétnézek.

Kedves kérdező, nagyon félreértettél.
Azért írtam, hogy a kommentjeidet végigolvasva nem tudok mondani semmi biztatót, mert nem vagy érdemes egy lány szerelmére, akár "bálna" az illető, akár topmodell, ez a fenti szavaidból világosan látszik.
Sekélyes és gyerekes vagy, semmivel nem tudnál többet nyújtani lelkiekben egy nőnek, mint a bunkók, akik bónuszba még jó fellépésűek és helyesek is. Természetes, hogy a lányok őket választják helyetted. Egy árban vagytok, és nekik van veled szemben
2 extrájuk.
Részegen sem vagy te férfi, csak egy szánalmas, eltompult szerencsétlen. Te úgy gondolod, hogy az az igazi férfi, aki a legfeltűnőbb, legharsányabb a csordában és képes levenni a lábáról a ribiket a diszkóban?!... -_-' sajnállak.
(Nem, nem vagyok csúnya, duci, viszont szívből rühellem a magadfajta felszínes teremtményeket.)
ma 14:49
Nem ismersz, de nem fogod itt bizonyítgatni neked semmit sem. Én tudom, hogy többet érek lelkileg a legtöbb embernél.
Másrészt ha én felszínes vagyok, akkort ti lányok mik vagytok?!

ma 17:54
Megint tévedtél. Huszonéves vagyok már.

ATYA. ÚR. ISTEN. O_o'
A stílusodból egyáltalán nem ez jött le.
Akkor azt kell, hogy mondjam, vagy nagyon-nagyon későn érő típus vagy, vagy reménytelenül hülye. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!