Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti lefeküdnétek másik lánnyal?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok. Én 24 vagyok és lány.2012. máj. 25. 16:24
1/13 A kérdező kommentje:
Illetve ismerőssel vagy ismeretlennel csinálnátok?
2012. máj. 25. 16:28
3/13 anonim válasza:
Tizennyolc felé voltam lánnyal.
De még lennék simán, csak valahogy nem alakultak úgy a dolgok.
24l
4/13 anonim válasza:
Voltam 23 évesen. Most 28 vagyok. Hetero kapcsolatban élek, boldogan. Én megtaláltam a helyem a világban. Neked is ezt kívánom! (akárhol is!)
5/13 anonim válasza:
Én nem, hetero vagyok én kérek elnézést.
18/L
6/13 anonim válasza:
persze, ismeretlennel voltam már, az ismerőseimet tekintve inkább ismeretlennel 21L
7/13 anonim válasza:
Biszex vagyok, de még nem volt rá alkalmam. De nagyon izgatja a fantáziámat.
8/13 anonim válasza:
Voltam lánnyal. Nem jött be a dolog.
25/L
10/13 anonim válasza:
3/8 vagyok
Jobban belegondolva ahogy visszaemlékszem...a nyalás nem annyira jött be, gényes volt persze, de a 'természetes "ize' a női nemi szervnek nem tetszik...
kapcsolatba sem tudnék nővel lenni, jobban mondva úgy kapcsoaltban hogy pasival ne lehessek..az nem lenne ok, mert hiányozna.Viszont féltékeny meg tudnék lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!