Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi van velem? Egyiknap ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Egyiknap ezt a masik nap azt? Tobb lent-->

Figyelt kérdés
Ugy van ez, hogy en egy 14 eves lany vagyok.Amikor ovodas voltam egesz 5.osztalyig ugyanazt a fiut szerettem es o is szeretett engem...mi voltunk az iskola szerelmesei.Persze, ez amolyan gyerek szerelem!Amikor 6.osztalyos lettem es o 7. elkeztunk jarni, mert ugy eerztem, hogy szeretem es o is engem.Nem ment olyan sokaig a dolog, mert "mas" tonkretette... . Mindig is vonzodtunk egymashoz, puszilkodtunk...(ilyes hulyeseggel, hogy -visszaadom a radirod, ha adsz egy puszit.).Tehat, kotodunk egymashoz nagyon.Volt azota neki is baratnoje es nekem is baratom.Mindig megkerdem magamtol hogy szeretem-?? es nem tudom a valaszt.A tegnap este is beszeltem egy fiuval akivel jol erzem magam, tetszik is, de ma a sulia ezzel az elso szerelmemmel nagyon jo volt, es most csak ra birok gondolni.Ez mindig igy van...nem ertem mert!!Mi lehet az okat, hogy azt mondom "tetszik nekem egy fiu...DE, o is tetszik..Mit tehetnek??Mi a bajom??
2012. máj. 16. 15:20
 1/2 anonim ***** válasza:

az a helyzet, h kamaszodsz és ilyenkor eléggé kuszák az érzések, a hormonok össze vissza tekeregnek és összezavarnak.

Ami eddig jónak tűnt, az unalmas és ami nem érdekelt, az lehet érdekes.

Mi lenne, ha próbálnád önmagad megismerni egy kicsit jobban? Talán te is rájönnél ezután, h csak azért akarsz barátot, mert ez az alap és trendi ma, vagy mert tényleg benne van a szívedben!

2012. máj. 16. 15:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Egyaltalan nem akarom, hogy a baratom legyen!CSak annyit szeretnek, hogy jol erezzem magam vele...tudom, hogy hulyeseg, de vagyom arra, hogy valakivel jol erezzem magam.:)
2012. máj. 16. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!