Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmesélnétek nekem a szerelmi történeteteket? Hogyan jöttél össze a pároddal, hol ismerkedtetek meg? Ő az igazi?
tök érdekes mennyi a netes társkeresős kapcsolat:)
a mi történetünk: igazából mindig is tudtam, hogy Ő létezik, ugyanis a testvére nekem osztálytársam volt, úgyhogy hallottam róla sztorikat, meg névről, arcról ismerős volt. Elkerültem gimibe egy másik városba, nem hallottam róla semmit. Elmentem egyetemre, és összejöttem egy helyi sráccal, akivel eléggé martuk egymást, a sors fintora, hogy ismerik egymást a mostani párommal, mivel egy kisvárosban lakunk mind a hárman:D itt van egy közös találkahely, ahol a kisvárosunk fiataljai nyáron kijárnak, ott voltam én is az akkori barátommal, amikor odajött a srác, a volt otársam tesója (a mostani párom) és egy fuvart kért az exemtől.Ő pedig az exemmel küldött nekem egy csokit:):):) indirekt módon ez volt az első ajándéka:)
azután be akartam jelölni ismerősnek a volt osztálytársamat, de mivel tudjátok van olyan, h kis picibe hozza ki a nevet és a képet, véletlenül elnéztem és bejelöltem a volt osztálytársam tesóját, alias a páromat:D
visszaigazolt és lájkolta a képeimet:) ekkor még együtt voltam az exemmel, amikor egyszer rám írt, hogy mizujs:) kifakadtam neki, panaszkodtam hogy mennyire szenvedek a srác mellett, mondta hogy sétáljunk, beszélgessünk, -10 fok, 2óra séta, hóesésben:)
utána szakítottunk az exszel, úgymond a párom vállán sírtam ki magam, azóta, másfél éve nagyon boldoguk vagyunk:) vissza szoktunk emlékezni ezekre a dolgokra és olyan jól esik:)
22L:)
Jók,még,még és köszi aki irt!:-)
A mi történetünk a mostmár férjurammal 7 éve kezdődött.
Vagyis még előbb,de akkor teljesedett be!:)
A középsulis barátnőm fiúja volt,én szinte állandóan irigykedtem rá,hogy hogy lehet neki ilyen jó képű,kedves pasija,nekem meg semmi!:)
Később ők szakitottak!
Mi 2005 márciusában kavarodtunk össze elősször egy szórakozóhelyen,nekem még volt pasim,de nagyon kifelé álltunk már mindketten abból a kapcsolatból!Akkor beszélgettünk pár szót.Rá pontosan egy hétre egy másik szórakoz.hely,az akkori exem kegyetlenül berúgott,őt hazavitték a mostmár páromék én pedig visszamentem velűk bulizni!Még akkor sem történt semmi,bár forrt rendesen a levegő köztünk!De én is és ő is tiszta lappal akart kezdeni,mondta,hogy előbb szakitsak az exel!Úgy is lett!
Összejöttünk,kb.1.5 hónapra rá egy lagziban megkérte a kezem titokban!:) Agusztusban a szüleimtől is,decemberben volt az eljegyzésünk,2006 szeptemberben a lakodalmunk!
Nagyon boldog vagyok,hogy őt választottam,rendes,szorgalmas,gyerekszerető férj!
:)
Én 16 éves (majdnem 17) voltam, amikor az egyik barátnőmmel sétálgattunk egy parkban, Két srác gitározott, odamentünk. Az egyik srácnak (a párom:D) kipróbáltam a gitárját, lejátszodtam néhány akkordot. No, de mivel a párom "észre sem vett" a másik srác kezdett el nyomulni, addig-addig, hogy megcsókolt (persze nem akkor, hetekkel később, előzetes sms-ek, levelek stb után). Ezzel a másik sráccal 2 hónapig jártam, aztán rájöttem, hogy ez nagyon nem megy nekem. Végül is csókon kívül semmi nem volt közöttünk (gondolom érthető 16 évesen), nem is szerettem.
Aztán ahogy szakítottunk az ex elment a barátjához, akivel gitározott (vagyis a páromhoz:D) és elkezdett szidni neki, hogy mekkora rib.nc vagyok. A párom meg elkezdett vele kiabálni, hogy többet ne vegye a nevemet a szájára...(ez vissza jutott hozzám, szóval már tudtam, hogy bejövök a "másik" srácnak). Ismét 3 hónapba telt, míg megismerkedtünk, és elcsattant az első csók :) Ez után az exem öccse még hetekig járt a párom nyakára, hogy így megverik, úgy megverik...aztán lecsillapodtak.
Azóta túl vagyunk egy érettségin, nekem jövő héten lesz a diplomaosztóm, nyáron költözünk össze. 5 éve vagyunk együtt. Azt hiszem már nem jöhet olyan dolog, ami kettőnk közé áll...tudom, hogy képes vagyok vele leélni az életem, mert ő az az ember, aki mindig megért és mindig tudja, mi az, amire szükségem van. Tudtommal eljegyzést tervez, legalábbis azt sejtem...vágyom rá nagyon :)
22-L
Mi is neten ismerkedtünk meg.
Volt myvipem és amikor bejött az oldal, rögtön vele jött a netes társkereső. Ez nagyon bosszantott, de gondoltam egyet és regisztráltam. Ugyan mit veszthetek vele?
Raktam fel képeket, naplóztam, de nem jött sok érdeklődő. Aztán egy pasi - persze arckép nélkül - kommentelte két fotómat is és nem elkaptam a grabancát és leveleztünk. Küldött magáról képeket, én meg aranyosnak találtam. Aztán msn (déltől éjfélig is egyfolytában). Rájöttünk, mennyi közös vonásunk van.
Mindketten fősulisok voltunk és egyidősek is. Aztán mikor már mindketten végeztünk, akkor találkoztunk. Ő virágcsokorral szállt le a helyközi buszról, én meg igyekeztem hozzá. Köszöntünk egymásnak, ő meg átadta a csokrot "Virágot a virágnak" mondattal. Utána sétálgattunk, meg elhívtam hozzánk ebédre. Ezek után is találkoztunk, aztán pár év múlva összeköltöztünk, rá megint pár évvel lett egy kiskrapekunk.
És azóta is sokat beszélgetünk egymással, de már személyesen és mindennap :)
A férjemet az unokatesóm focimeccsén ismertem meg, ott ült edzőruhában, kiszúrt, odajött és megkérdezte, hogy melyik srác a barátom. Mondtam neki, hogy egyik sem, csak az unokatesóm játszik, amúgy is kicsit fiatalok lennének hozzám. Azt mondta, hogy akkor ha gondolom, lejöhetnék máskor is, mert ideiglenes ő fogja őket tanítani az idősebb edző helyett. Baromi zavarban voltam, mert nagyon helyes volt, gyönyörű kreolos bőr, fekete félhosszú haj, összevissza zagyváltam. Mondtam, hogy oké, majd meglátjuk. Akkor volt egy se veled, se nélküled kapcsolatom, nem akartam semmi komolyat.
Nem jöttek ki úgy a dolgok, hogy találkozzunk, nem is volt igazán kedvem vele összefutni, aztán rá 2 hónapra egy szórakozóhelyen összefutottunk tök véletlenül és rögtön odajött, hogy milyen kicsi a világ, azóta is várja, hogy menjek az edzésre. Nagyon megörültem neki, táncoltunk, iszogattunk, megadtam neki a számomat, ő meg már másnap felhívott, hogy na, akkor találkozzunk rendesen is.
Először tényleg előítéleteim voltak vele kapcsolatban, gondoltam, hogy egy kigyúrt szépfiú, aki naponta szed fel nőket hülye indokkal, de kiderült, hogy kapcsolatban félénk, nyuszi típus és folyton csak keresi a szerelmet. 2 évig jártunk, mikor úgy gondoltuk, hogy nekünk ez működik és tavaly a nyaralásunkon szülők nélkül összeházasodtunk, aztán később itthon is.
Gyerekben még nem gondolkodunk, szeretnénk még élni, szórakozni együtt, illetve karriert építeni, talán olyan 3-4 év múlva jöhet a család is. Remélem, hogy ő az igazi..:)
25/N
Decemberben elmentem barátnőmmel egy rockerek által látogatott helyre. Én nem igazán vagyok rocker, de barátnőm nagyon akart menni, így beleegyeztem. Amikor beléptünk, kiszúrta az egyik ismerősét, odamentünk az asztalához és ott volt az ismerősének az egyik haverja. Egymásra néztünk a sráccal és mintha kikapcsolták volna a külvilágot a számunkra. Egész éjjel beszélgettünk, egy hét múlva találkoztunk, azóta együtt vagyunk! Voltak vitáink, de sikerült megbeszélnünk. Ő az igazi, ő az életem. Nagyon szeretjük egymást.
23N
Évnyitó bulin ismerkedtünk meg az egyetemi kollégiumban. A legelső buliról én különböző okok miatt lemaradtam, de a tavalyról jól ismert barátaim ott voltak, gondolták webkamerán kicsit boldogítanak. Egyszer odaült egy ismeretlen srác, és kikerekedtek a szemeim azt hiszem. :) Beszélgettünk pár szót és ennyi. Egy héttel később a tényleges nyitó bulin már ott voltam, elmentünk egymás mellett, nem nagyon foglalkoztunk a másikkal, de nekem megint megdobbant a szívem. Utána áthívták a társaságunkat egy esti "kikapcsolódásra" a másik kollégiumunkba, ahol ők laktak, ismét összefutottunk. Ott már kaptam már bókot, megjegyzést, volt némi kacérkodás. Ezután elkezdtünk már neten is beszélgetni. Én akkoriban igen ki voltam bukva egy srác miatt, rákérdezett, elmeséltem, ő is elmondta, hogy hasonló helyzetben van.
Pár héttel később egy újabb bulin átöleltük egymást és onnan jött minden magától. Megakart csókolni, de nem hagytam, valahogy nem éreztem rendben ezt a dolgot akkor, aztán úgy döntöttünk, hogy beszéljük meg mi is van, felmentünk a szobámba és átbeszélgettük a fél éjszakát összebújva. Zötyögősen indultunk, de lassan egy éve ennek és azóta is tudom, hogy igen, ő az a srác, aki kell nekem! :) 22/L
Már 2 éve osztálytársak voltunk a fősulin. Bejött mindig is de nem került rá sor, hogy rányomuljak mert volt faszija is meg minden, és úgy elmaradt.Aztán elkezdtünk beszélgetni facebookon és tök jól elvvoltunk, megbeszéltük,hogy elmegyünk a másnap esti Omega koncertre. Így is lett, de akkor még együtt volt az előző barátjával. Aztán ott voltunk a koncerten, és a koncert vége felé a tömegből kiszabadulva egy kis teraszka alá mentünk,mert már elegünk volt a tömegből. Szakadt az eső amúgy végig, és mi 1 esernyő alatt voltunk. Aztán "a hideg miatt" kicsit összebújtunk, az Omega pont az Ezüst eső c. számát játszotta, és a szakadó esőben megcsókoltam. Azóta is az a "mi számunk" :)
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!