Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk bejönnek nektek a :koreai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk bejönnek nektek a :koreai, kínai, japán lányok és ha igen miért?

Figyelt kérdés

2012. máj. 24. 21:05
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Nekem a japán lányok a gyengéim :) Hogy miért? Nem tudom ... Egyszerűen csak nagyon bejönnek.:)
2012. szept. 30. 23:20
 42/53 anonim ***** válasza:
Szia!Küldenél egy képet?:)
2012. okt. 7. 21:35
 43/53 anonim válasza:
Konishua! Nihongo ga wakarimasu ka?-Érted a Japán nyelvet? de am a kérdésedre a válasz ami egzotikumnak számít az úgy 75-80%ba bejön az embereknek =)szerintem
2012. okt. 7. 23:14
 44/53 anonim ***** válasza:

Nekem nem igazán. Azt elismerem, hogy vannak köztük gyönyörűek, sőt van amelyik talán kéne is, akár feleségjelőlt is lehetne /Sung Hi Lee/ de ritka. Zömében olyan faj-idegennek érzem őket, érzem, hogy nem hozzám valók valahogy. Az elmém tudja. Náluk már csak a negrid nők akik idegenebbek. Asszem maradok az europid nőegyedeknél. Egyébként a sárgalányok közül a thaiok akik nagyon nem, a kínai-koreai nők valahogy szebbek, Japánok meg a kettő véglet közt általánosítva a külsejüket.

Ami jó mindben, hogy jó bozontos punciuk van!!

2012. okt. 16. 18:14
 45/53 anonim ***** válasza:
akkor nem vagyok egyedül :D nekem is nagyon de nagyon bejönek. küldhetnél magadról képet :D
2012. okt. 16. 18:15
 46/53 anonim ***** válasza:
Csak a vietnami!:d
2014. szept. 13. 22:13
 47/53 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszenek, a miértre nem tudok választ adni.

25F

2014. szept. 13. 22:42
 48/53 anonim válasza:

Itt a kérdező szerintem inkább olyan kaliberű nőkre gondol mint akiket kpop, jpop klippekben, vagy sorozatokban, filmekben látni. De az igazság az, hogy ezen lányok többsége megvan műtva, persze vannak természetes szépségek is. (De nem a leggyakoribb, viszont több oylan átlagos kinézetű van...akikkel nem nagyon érik be a nyugati pasik mivel nem ezt látják az ottani médiában)

Én nekem alapjáraton nem jönnek be (azok akiket az utcán látok)

VISZONT. A félvérek gyönyörűek. Szerintem legalább is. : )

30/F Seoul-ból

2015. febr. 9. 21:09
 49/53 anonim ***** válasza:
Vannak kimondottan szépek, de vannak olyanok is, akik nem fognak meg. Ugyan ez a fehérekkel is. A feketéknél már ritkább, aki úgy bejön. Semmi rasszizmus, ilyennek születtem ilyen az ízlésem. De tényleg vannak "aztaköcsögitdejónőez" ázsiai csajok. :D
2015. ápr. 5. 00:20
 50/53 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon, olyan egzotikusan gyönyörűek, légszi küldj magadról képet :D
2015. ápr. 5. 00:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!