Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk bejönnek nektek a :koreai, kínai, japán lányok és ha igen miért?
Nekem nem igazán. Azt elismerem, hogy vannak köztük gyönyörűek, sőt van amelyik talán kéne is, akár feleségjelőlt is lehetne /Sung Hi Lee/ de ritka. Zömében olyan faj-idegennek érzem őket, érzem, hogy nem hozzám valók valahogy. Az elmém tudja. Náluk már csak a negrid nők akik idegenebbek. Asszem maradok az europid nőegyedeknél. Egyébként a sárgalányok közül a thaiok akik nagyon nem, a kínai-koreai nők valahogy szebbek, Japánok meg a kettő véglet közt általánosítva a külsejüket.
Ami jó mindben, hogy jó bozontos punciuk van!!
Nagyon tetszenek, a miértre nem tudok választ adni.
25F
Itt a kérdező szerintem inkább olyan kaliberű nőkre gondol mint akiket kpop, jpop klippekben, vagy sorozatokban, filmekben látni. De az igazság az, hogy ezen lányok többsége megvan műtva, persze vannak természetes szépségek is. (De nem a leggyakoribb, viszont több oylan átlagos kinézetű van...akikkel nem nagyon érik be a nyugati pasik mivel nem ezt látják az ottani médiában)
Én nekem alapjáraton nem jönnek be (azok akiket az utcán látok)
VISZONT. A félvérek gyönyörűek. Szerintem legalább is. : )
30/F Seoul-ból
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!