Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk bejönnek nektek a :koreai, kínai, japán lányok és ha igen miért?
Én kifejezetten irtózom az ázsiai emberektől,valamiért nagyon taszítanak.Legesleginkább a kínaiakat utálom és bátran állítom nem vagyok egyedül vele.Persze itt a legtöbb cukizó meg édibédiző kommentelő 12-18 éves,ők annyira nem mérvadóak.
Nem szeretem őket mert az arcuk olyan közömbös,érzelemszegény,érzelemsivár,a falnak tudok menni attól a mamlasz ferdeszemű tekintettől,idegesítóen makognak,vernyognak mintha majmok lennének,az alakjuk meg a testük olyan mint a gyerekeké.A múltkor kínai sportolókat mutatott a tv és komolyan nem tudtam eldönteni hogy ezek gyerekek vagy felnöttek vagy hogy egyáltalán férfiak-e vagy nők... olyan alacsonyak voltak,egyforma fejük volt,egyforma bubifrizura stb.
Utálom a kínaiakat,mert elárasztják a világot,mert hitvány minőséget képviselnek,de a leginkább azért utálom őket amit Tibettel csináltak 1956ban és amit azóta is.Ezer számra gyilkolják a tibeti embereket,a több mint 2500 éves buddhista tanítást és a kolostorokat.
Azt tudtátok amúgy hogy a kínaiak úgy özönlik el a világot hogy egy valaki a családból igényli a beutazóvízumot,beutazik majd hazaküldi postán az útlevelét és ugyanazokkal az okmányokkal utazik utána a többi is?
japánok nem olyan szépek. Kínaiaknál több szép csaj van.
Ismerek is 1-et aki bombázó... 30 éves
Be is akarom cserkészni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!