Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik csak szexet akarnak? (többi lent)
Vannak fiú haverjaim, olyanok is akikkel sajnos csak neten tudunk kapcsolatot tartani mert messze élünk egymástól, de van olyan aki pl. közelebbről is ismer...(16-19)
Csak a szex érdekli mindet, és leakar fektetni...
FIÚK MIÉRT???
16/N
Nah látod, páran próbálnak segíteni körvonalazódik, hogy az öltözködésed miatt erre meg nekiállsz duzzogni...
Ne légy ennyire fantáziátlan.
Lehetőleg ne az idióta TV műsorokból vegyél ötleteket
Régebben ezért is jó volt a köpeny/egyenruha az iskolákban, mind1 volt ki mit visel
Dreko
1: nem nézek TV-t
amit akarok azt neten szoktam megnézni.
2: nem az iskolai fiúkról beszéltem:)
jogos: az midnegy hogy iskolai fiuk, vagy máshol
miért kell neked normális fiu? szóval szienrtem ebben a korban nem kéne keresni a párt...elég későbbi s; ilyenkor ha jön akkor van ha nem akor nincs
Azért Angelina az arcával és testével akár zsákot is húzhat magára, akkor is jól fog kinézni.
21N
huzhat zsákot, de akkor csak nekem fog tetszeni:)))
mert a sok iqhuszár kannak nem
ma 14:49
SOHA az életbe nem néztem ki így..!
egyetlen képemen sem vagyok ilyen undorító már bocsánat a kifejezésért, és elnézést akinek ez tetszik.
rendes lány vagyok, és sajnálom ha ilyennek gondolnak azok akik ezt olvassák mert akik ismernek azok tudják hogy nem, és ezt akkor inkább zárjuk le. Nem kérdeztem semmit..
de nem ezt magyaráztam neked már vagy 3válasz alkalmával?!!!
hogy félre ismernek valami miatt, de te csak hajtod a magadét, hogy akik ismernek azok szeinrt rendes vagy stb. és nem fogadod el azt, ami ebből következik, mert én modnom neked...
Nem ismerlek, így ne is gyere azzal, hogy nem vagy ilyen, meg azt se tudom ki vagy, akkor milyen alapon írom ... mivel olyan oldalon kértél tanácsot, ahol senki se ismer, csak általánosságokban lehet feltárni a problémát.
És bármennyire is ellenzed, ha csak ilyen férfiak találnak meg, ott benned van a hiba. Ez a hiba lehet az, amit már korábban írtak mások is, hogy kihívóan öltözködsz. Lehet az, hogy flörtölgetsz, kacérkodsz, kelleted magad, ... mert van olyan barátságos típusú lány is, akinek ez ebben nyilvánul meg, dehát gondolom érted mire gondolok, aki nem ribanc, de azért eléggé incselkedik minden férfivel. Lehet az is, hogy csak a nagymenő srácok vonzanak, akik ilyen korban kezdenek rájönni pont, hogy nahát mennyire odavannak értem a lányok, még nem kötöm le magam, inkább kicsit kalandozgatok. Őszintén milyen srácok akarják tőled csak a szexet? A nagymenő társaság középpontja, vagy éppen sportoló srác... stb , vagy mondjuk a kedves srác aki a mondjuk a hétvégi lerészegedés helyett máshogy tölti az idejét, vagy pl éltanuló..stb
ugye-ugye...
de ezt neked kell mérlegelned, hogy melyik férfi típus vonz, és melyik éri meg neked jobban.
most hirtelen ezek jutottak eszembe, és leszögezném, nem ítélem el a kihívóan öltöző nőket, meg azzal sincs bajom ha valaki csak az ilyen srácokra bukik, nekem oly mindegy, ezekkel semmi baj nincsen, csak azért gondold át kicsit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!