Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a pasik csak szexet akarnak? (többi lent)
Vannak fiú haverjaim, olyanok is akikkel sajnos csak neten tudunk kapcsolatot tartani mert messze élünk egymástól, de van olyan aki pl. közelebbről is ismer...(16-19)
Csak a szex érdekli mindet, és leakar fektetni...
FIÚK MIÉRT???
16/N
Jó rendben elnézést kérek nem általánosítok akkor!
Akik nem ilyenek, azoknak tiszteletem.
de én nem vagyok olyan mint a mai lányok, mármint oké adok a külsőmre meg ilyenek, de nem öltözködöm úgy mint sok lány.
Nem vagyok félreérthető, barátságos vagyok.
Barna félhosszú hajam van, 178cm magas vagyok és 65 kg.
Átlagosan öltözködöm, általában farmernaci, esetlegesen cicanadrág, trikók, és rendes, nem olyan hogy kivan az egész mellem.
Lehet velem van a baj... de igazából mindegy is mert nem fekszem le mindenkivel, SZŰZ vagyok. :)
Köszi a válaszokat.!
ne haragudj, de ez jutott róla eszembe egyből :)
és szeirnted a cicanaci és a trikó mi ha nem kihivó öltözék?
a 4felsorolt lány körül egyik sem horodtt ilyesmiket...
ezzel azt mondod, hogy én nem tudok szeretni?
hát jó... oké nem én voltam szerelmes egy srácba, és vert át..
azzal hitegetett mennyire szeret, és mindez csak a szexre ment ki, mikor mondtam hogy én nem fekszem le vele , akkor egyből már el is felejtett, nem ismert..
-.-
ESETLEGESEN..
haggyukis.
dee akkor mond el miben járjak nyáron...
bundakabát?és sát+ sapka, esetleg 5 harisnya a mackónaci alá?
nem a szeretésre gondlt szienrtem, hanem arra, hogy ha olyannak is látszódsz, mint amilyen vagy, akkor előbb találsz olyat, akire szükséged van, én sajnos félrevezetek midnekit ezzel a látszódósdival:S
F18
olyannak látszódom amilyen vagyok...
életvidám vagyok.. ezt tudják rólam..
és ha az öltözékkel jöttök, akkor arra mit mondotok, hogy nem találkozunk amit írtam, és neten sincs olyan képem ami annyira durva lenne, hogy pl fürdőruci, vagy mell+posi ki..
Tiszta jó hogy itt is csak osztanak..
a trikó sem gáz nyáron, de a cicanadrág midnig is az lesz nekem, én farmerben járok nyáron, meg térdig érőben:D:D:D
járhatsz ilyenekben, amik cicagatyák, meg piscafarmerek stb. de akkor ne csodálkozz, hogy minek néznek, én cipőről, csizmáról is megmondom, hogy kicsoda mennyire lehet ribanc
itt is csak osztanak: szóval máshol is!
el kéne gondlkodnod, hogy tőlünk hülyéktől várod a megoldást, vagy elfogadod magad amilyen vagy; és azt is hogy körberajonganak a kanok(ha még meg van a szüzességed, az nagy érték viszont; azért modntam hogy nem olyan vagy mint amilyennek látnak téged)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!