Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az XtraSize-et akarnám használ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adarinho10 kérdése:

Az XtraSize-et akarnám használni 17 éves vagyok! De csak 1 hónapig! Mennyi változás lenne?

Figyelt kérdés
Csak azért hogy,nagyobb legyen meghát ha nagyobb akkor az jobb is!De nekem elég lenne 2-3 centi a túl nagy az már nagyon csúnya! xDDD
2012. máj. 23. 22:46
 1/4 anonim ***** válasza:

Ilyen igénytelen honlapot :D 15cm átmérőjű !!!pénisszel példálóznak, akkora a lónak sincs.. ( [link] )

Tehát ha ilyen elírást hagynak kint, akkor megbízhatatlan terméknek nyílvánítanám

2012. máj. 23. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, mondjuk elnézve, mennyi választható nyelv van ott az oldal tetején, és mennyi fordító kellett ehhez, azt még meg tudom érteni, hogy a magyar fordításban sikerült az átmérő és a kerület szavakat összekeverni. Szóval ettől még akár működhetne is a dolog. Bár én szkeptikus vagyok az ilyen szerekkel szemben.

Amúgy kérdező, mekkora a péniszed, és mekkorát szeretnél?

2012. máj. 23. 23:13
 3/4 anonim ***** válasza:
nem fog nőni tőle, cserébe akár egészségügyi problémákat is okozhat... Nem kellene bevenni mindent...
2012. máj. 23. 23:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Állandó növekedést csak nagyon minimálisat okoz az ilyen cucc. Az sem mérhető sokszor centiméterben. Ha szex előtt dobod be, akkor megduzzad és kőkemény lesz, azt kipróbálhatod, nem rossz élmény.
2012. máj. 24. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!