Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt más is ilyet?
Figyelt kérdés
Van egy lány, 2-3 éve elég csúnyácska volt, de mostanra egy igazi bombázó. Hogy változhat meg valaki ennyire, tudsz te is példát mondani?
17/f
2012. máj. 13. 21:23
1/10 anonim válasza:
Persze, láttam már sok ilyet. Hogyan? Hormonok. Ennyi.
2/10 Inkog Nito válasza:
Kis egérkéből egy olyan leány akiért odaadnám a jobbik karomat! :D
3/10 anonim válasza:
Ismerek ilyet. Egy kis gyantázás, egy kis kozmetikus, meg egy szerető férfi, akit maga mellett tudhat és terelgeti.
4/10 anonim válasza:
Emlékszem még általánosba volt egy csaj, aki 6.ikban eléggé nyomult rám de én finoman elküldtem a ...ba és most nem rég találkoztam vele újra.Gyönyörű lány lett belőle, szinte beleszerettem.:D 16/f
5/10 A kérdező kommentje:
Nem úgy értem, ápolt volt meg minden, csak na...nem szép. És tudtommal nincs barátja aki terelgetné
2012. máj. 13. 21:27
6/10 anonim válasza:
Én is ismerek ilyet. 3 éve még fogaskerékfoga volt, úgy nézett ki mint az ufó most meg olyan bombanő, hogy ránézek és feláll ba.zod:D
7/10 anonim válasza:
Igen, általános iskolában visszahúzódóak,átlagosak és középiskolában kinyílnak, követik a stílusirányzatokat na meg onnantól indul meg a nőiesedés. És a ribi-vé válás.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem, ő nem lett ribis. Tegnap találkoztam vele, általános sulis osztálytársam volt. És tök normális cuccokban meg a viselkedése is az volt értelmes dolgokról lehetett vele beszélni. Nemtom még felfogni, hogy ilyen leetséges xD
2012. máj. 13. 21:39
9/10 anonim válasza:
Nem feltétlen esetben, azért írtam a végére.
10/10 anonim válasza:
Győzike lányát láttad már? azt a kucut? nah már nem kucu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!