Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha a legjobb barátnőm vékonyabb lett, mint én?
Te nem vagy igaz barátja, ha így irigyled a sikerét!
23/N
Az miért baj, hogy ő elhatározta magát ? Változtatott a külsején és most learatja a babérokat? Te mit tettél meg, azért, hogy te legyél a szebb?
Elhiszem, hogy eddíg szívesebben mutatkoztál vele, mivel te voltál a csinibb, de ezt is el kell fogadni... Vagy kezdj el te is fogyózni, hiába nem akarsz vagy,ha nem ér annyit a barátságotok, hogy ezt el viseld, akkor hagyd a francba ezt az egészet, keress új barátnőt és kész...
Errol most eszembe jutott az egyik haverom es remekul szemlelteti a pelda, hogy a fiuknal is ugyanigy elofordulhat ilyesmi: a haveromnal osszegyultunk paran, dumalgattunk, iszogattunk, kartyaztunk es valahogy elokerult az IQ, mint tema. A haverom emlekezett, hogy meg a gimiben csinaltattak velunk IQ-tesztet es megjegyezte, hogy en magasabb pontszamot kaptam, mint o.
Na, ezt elmondta, majd hozzatette felig vicceskedve, de azert erzekelhetoen, hogy ot ez komolyan zavarja, hogy a "k*rva anyamat emiatt!".
Erre en azt mondtam neki, hogy de hiszen arrol senki nem tehet, hogy mekkora az IQ-ja, mire o: "nem baj, akkor is a k*rva anyadat!".
Tipikus esete ez annak, amikor az ember onertekelese nincs a helyen, onbizalomhianya van es masokra haragszik azert, mert esetleg o valamiben kicsit alulmarad, ahelyett, hogy megprobalna magat fejleszteni, epiteni, felemelni.
Elarulok egy titkot, kerdezo: fogalmam sincs, hogy mi az, ami kozted es a baratnod es koztem es a haverom kozott van, de teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lehet baratsagnak hivni, plane nem legjobb baratsagnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!