Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a legjobb barátnőm vékonyabb lett, mint én?

Figyelt kérdés
Eddig sokkal jobban néztem ki, mint ő. Aztán elkezdett fogyókúrázni és már vékonyabb nálam, azóta a pasik vele foglalkoznak helyettem és rosszul esik. Én nem akarok lefogyni, de ez így kellemetlen nekem. Nem tudom, hogy mit tegyek. Beszéljek vele erről?
2012. máj. 23. 17:57
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos ez tényleg így van: nálunk, nőknél nem létezik az a fajta barátság, ami a férfiak között igen. (Én ezért is barátkozok szívesebben fiúkkal, mert a nők nem olyan megbízhatóak. Sajnos ezt nőként is be kell látnom) Sajnos 2 barátnő közül, még ha igaz barátok is, az egyik biztos, hogy féltékeny a másikra. Vagy mindketten egymásra. Az egyik az alakját irigyli a barátnőjének, a másik meg az eszét. Ez nem azt jelenti, hogy nem örülünk a barátnőnk sikerének, egyszerűen csak bennünk van ez a megfelelési kényszer, hogy mi is ugyanolyan jók akarunk lenni. Nem jobbak! Nem legyőzni, vagy túlszárnyalni akarjuk a másikat, csak ugyanolyan jók lenni. A nők mindig méregetik magukat másokhoz, ez az egyik legrosszabb tulajdonságunk. Kedves kérdező! Fogadd el, hogy a barátnőd ilyen, eszedbe se jusson őt "felhizlalni"! Az nagy görénység lenne! Ha szeretnél olyan lenni, mint ő, akkor változtass Te magadon, ne pedig őt húzd le! Ha pedig nem akarsz, vagy esetleg nem is tudsz változtatni, fogadd el magad, és ezt a helyzetet! A barátnőd éppúgy megérdemli a pasik figyelmét, mint Te!
2012. jún. 3. 13:43
 22/28 anonim ***** válasza:

Te nem vagy igaz barátja, ha így irigyled a sikerét!

23/N

2012. jún. 13. 10:03
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Az miért baj, hogy ő elhatározta magát ? Változtatott a külsején és most learatja a babérokat? Te mit tettél meg, azért, hogy te legyél a szebb?

Elhiszem, hogy eddíg szívesebben mutatkoztál vele, mivel te voltál a csinibb, de ezt is el kell fogadni... Vagy kezdj el te is fogyózni, hiába nem akarsz vagy,ha nem ér annyit a barátságotok, hogy ezt el viseld, akkor hagyd a francba ezt az egészet, keress új barátnőt és kész...

2012. jún. 13. 11:07
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Elmondhatatlanul hálás vagyok, amiért férfinak születtem.
2012. jún. 13. 11:18
 25/28 anonim ***** válasza:
Az gáz! Én már rég öngyi lettem volna.
2012. jún. 13. 11:31
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Errol most eszembe jutott az egyik haverom es remekul szemlelteti a pelda, hogy a fiuknal is ugyanigy elofordulhat ilyesmi: a haveromnal osszegyultunk paran, dumalgattunk, iszogattunk, kartyaztunk es valahogy elokerult az IQ, mint tema. A haverom emlekezett, hogy meg a gimiben csinaltattak velunk IQ-tesztet es megjegyezte, hogy en magasabb pontszamot kaptam, mint o.

Na, ezt elmondta, majd hozzatette felig vicceskedve, de azert erzekelhetoen, hogy ot ez komolyan zavarja, hogy a "k*rva anyamat emiatt!".

Erre en azt mondtam neki, hogy de hiszen arrol senki nem tehet, hogy mekkora az IQ-ja, mire o: "nem baj, akkor is a k*rva anyadat!".

Tipikus esete ez annak, amikor az ember onertekelese nincs a helyen, onbizalomhianya van es masokra haragszik azert, mert esetleg o valamiben kicsit alulmarad, ahelyett, hogy megprobalna magat fejleszteni, epiteni, felemelni.

Elarulok egy titkot, kerdezo: fogalmam sincs, hogy mi az, ami kozted es a baratnod es koztem es a haverom kozott van, de teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lehet baratsagnak hivni, plane nem legjobb baratsagnak!

2012. jún. 13. 12:26
 27/28 anonim ***** válasza:
nyugodj meg,szerintem ez teljesen normàlis hogy egy picit irigykedsz rà vagyis nemis irigykedsz de ugy èrzed elvette a helyedet.attol mèg hogy màt o is tetszik a fiuknak nem azt jelenti hogy te màr nem.ne èrezd emiatt a hàttèrben magad.legyèl boldog hogy màr o is jol nèz ki.mert 165cm ès 69kg szerintem tok formàs alakod van o màr tul vèkony.puszi.nehogy a baràtsàgotok rovàsàra menjen a bizonytatalsàgod.(mert ez nem gonosz fèltèkenysèg)
2012. aug. 2. 16:37
 28/28 anonim ***** válasza:
51%
Nagyobbítsd meg a melled szilikonnal,úgy már megint veled fognak foglalkozni a fiúk..
2012. aug. 14. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!