Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a legjobb barátnőm vékonyabb lett, mint én?

Figyelt kérdés
Eddig sokkal jobban néztem ki, mint ő. Aztán elkezdett fogyókúrázni és már vékonyabb nálam, azóta a pasik vele foglalkoznak helyettem és rosszul esik. Én nem akarok lefogyni, de ez így kellemetlen nekem. Nem tudom, hogy mit tegyek. Beszéljek vele erről?
2012. máj. 23. 17:57
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
85%
Hizlald föl, mint a gonosz banya Jancsit és Juliskát.
2012. máj. 23. 17:59
 2/28 A kérdező kommentje:

Én is a hízlalásra gondoltam, de nem akarok szemét lenni vele :)

Egyébként mindketten 165 cm magasak vagyunk. Én 59 kg-ot nyomok, ő olyan 52-53 kg lehet. neki nagyobb a melle amúgy...

2012. máj. 23. 18:03
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

És egy roh@dt nagy rib@nc vagy, természetesen az én véleményem szerint.

AZ MIÓTA A LEGJOBB BARÁTNŐD, AKIT AZÉRT "UTÁLSZ", MERT JOBBAN NÉZ KI MINT TE???

Eleve én a barátom kinézett csajára nem nyomulok, ha a barátom jobban néz ki mint én, akkor segít engem, és ez vice versa, ha van valami problémánk, megdumáljuk...

Nem tudom, hogy a nőknél ez hogy van... Hány éves vagy? 14??? -.-

F/16

2012. máj. 23. 18:05
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Uristen hogy mered magad egyáltalán a barátnőjének hívni? Inkább örülnél neki, hogy a barátnőd sikeres bejön a pasiknak... vagy ásd el magad a kertbe-.-
2012. máj. 23. 18:07
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem utálom őt, de nagyon furcsa ez a helyzet nekem. Szerintem nem vagyok ribi amúgy. Miért is lennék? Eddig mindenkinek én kellettem, most pedig ő és az természetes, hogy rosszul esik nekem. 17 éves vagyok.
2012. máj. 23. 18:08
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
-.-
2012. máj. 23. 18:09
 7/28 A kérdező kommentje:
Sosem írtam, hogy utálom a barinőmet. Csak az fáj, hogy most mindenkinek ő kell. Ha ez nem lenne, akkor nem lenne semmi bajom.
2012. máj. 23. 18:10
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem is kellenek ellenségek, ha az embernek ilyen barátai vannak.
2012. máj. 23. 18:13
 9/28 A kérdező kommentje:
Mondjátok már meg, hogy miért támadtok? Szerintetek ez tényleg nem normális??? Kezdek kiakadni! Én szeretem a csajt, sosem ártottam neki. Mindig adtam kölcsön neki ruhákat is, és volt, hogy segítettem a házijában.
2012. máj. 23. 18:17
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon nem normális... Féltékeny vagy a legjobb barátnődre...-.-
2012. máj. 23. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!