Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha a legjobb barátnőm vékonyabb lett, mint én?

Hogy lehet valaki ennyire egoista? Milyen barát az ilyen?
Ezért nem szeretek nőkkel barátkozni.

Te komolyan nem érzed, hogy ez gáz? Meg még bizonygatod, hogy "csak" ez a bajod vele... meg hogy természetes, hogy rosszul esik.
Hát nem, nem természetes. Az lenne természetes, ha örülnétek egymás sikerének. És de, ribi vagy, ha minden pasi figyelme kell az egodnak.

"Eddig sokkal jobban néztem ki, mint ő."
Szerinted neki eddig milyen érzés volt, hogy a pasik csak veled foglalkoztak, veled meg nem? Na látod, pont ugyanilyen, mint ahogy te is érzed magad...nőjj fel...

T. férfi válaszolók. Amit mi barátságnak hívunk /2 férfi között/ az a nőknél NEM LÉTEZIK. A nők nagy része féltékeny a barátnőjére. Kibeszélik egymást a másik háta mögött. És ezer más dologban eltérnek...
Szóval nem kéne a mi elvárásainkat erre a szegény lányra vetíteni. Hiszen természetes, hogy féltékeny a barátnőjére, amiért a férfiak figyelmét, és a többi lány irigykedését elvonta róla, mert volt képe lefogyni. És még a mellei is nagyobbak. Bunkó dolog ezért lenézni. Legalább őszinte volt.

Én nő válaszoló vagyok, és szerintem is egy bunkó:)
A féltékenység természetes valamennyire, pl. a barátnőim jobban néznek ki nálam, és ők kapják a férfiak figyelmének a nagy részét. De sose foglalkoztam vele intenzíven, mert mindig lesznek a társaságban nálam szebb lányok, jobb csajok, akik elvonják rólam a figyelmet, így ha nem tűnök fel senkinek a barátnőim nélkül, akkor mellettük sem. Ugyanígy, ha a kérdező úgy érzi a barátnője rontja az esélyeit, akkor néha mással menjen bulizni...de ne féltékenykedjen.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!