Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha a legjobb barátnőm vékonyabb lett, mint én?

Figyelt kérdés
Eddig sokkal jobban néztem ki, mint ő. Aztán elkezdett fogyókúrázni és már vékonyabb nálam, azóta a pasik vele foglalkoznak helyettem és rosszul esik. Én nem akarok lefogyni, de ez így kellemetlen nekem. Nem tudom, hogy mit tegyek. Beszéljek vele erről?
2012. máj. 23. 17:57
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Akkor most mit tegyek?? Csak komoly válaszokat légyszi
2012. máj. 23. 18:29
 12/28 anonim ***** válasza:
Ne irigykedj rá,az rossz neki is meg neked is.Szerezz magadnak egy barátot,ha azt akarsz,de ne az összes pasi figyelmét akard magadra irányítani.
2012. máj. 23. 18:34
 13/28 anonim ***** válasza:

Hogy lehet valaki ennyire egoista? Milyen barát az ilyen?

Ezért nem szeretek nőkkel barátkozni.

2012. máj. 23. 18:47
 14/28 anonim ***** válasza:

Te komolyan nem érzed, hogy ez gáz? Meg még bizonygatod, hogy "csak" ez a bajod vele... meg hogy természetes, hogy rosszul esik.

Hát nem, nem természetes. Az lenne természetes, ha örülnétek egymás sikerének. És de, ribi vagy, ha minden pasi figyelme kell az egodnak.

2012. máj. 23. 19:05
 15/28 anonim ***** válasza:
Jaj már, mit kell támadni én is féltékeny vagyok a legjobb barátnőmre, mert okosabb:( Szerintem felesleges ezen emészteni magad, ne legyen már ez egy verseny! Minél jobban rágörcsölsz, annál jobban nem fogsz kelleni a pasiknak.
2012. máj. 23. 19:38
 16/28 anonim ***** válasza:
miért ne lehetne rá féltékeny?-.-" én is az lennék.
2012. máj. 23. 20:49
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

"Eddig sokkal jobban néztem ki, mint ő."

Szerinted neki eddig milyen érzés volt, hogy a pasik csak veled foglalkoztak, veled meg nem? Na látod, pont ugyanilyen, mint ahogy te is érzed magad...nőjj fel...

2012. jún. 3. 13:26
 18/28 anonim ***** válasza:
81%

T. férfi válaszolók. Amit mi barátságnak hívunk /2 férfi között/ az a nőknél NEM LÉTEZIK. A nők nagy része féltékeny a barátnőjére. Kibeszélik egymást a másik háta mögött. És ezer más dologban eltérnek...

Szóval nem kéne a mi elvárásainkat erre a szegény lányra vetíteni. Hiszen természetes, hogy féltékeny a barátnőjére, amiért a férfiak figyelmét, és a többi lány irigykedését elvonta róla, mert volt képe lefogyni. És még a mellei is nagyobbak. Bunkó dolog ezért lenézni. Legalább őszinte volt.

2012. jún. 3. 13:29
 19/28 anonim ***** válasza:

Én nő válaszoló vagyok, és szerintem is egy bunkó:)

A féltékenység természetes valamennyire, pl. a barátnőim jobban néznek ki nálam, és ők kapják a férfiak figyelmének a nagy részét. De sose foglalkoztam vele intenzíven, mert mindig lesznek a társaságban nálam szebb lányok, jobb csajok, akik elvonják rólam a figyelmet, így ha nem tűnök fel senkinek a barátnőim nélkül, akkor mellettük sem. Ugyanígy, ha a kérdező úgy érzi a barátnője rontja az esélyeit, akkor néha mással menjen bulizni...de ne féltékenykedjen.

2012. jún. 3. 13:37
 20/28 anonim ***** válasza:
És főleg ne akarjon a másiknak rosszat.
2012. jún. 3. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!