Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy srác tökaranyos, rendes, és jófej, ráadásul még be is jövök neki, de nem hív el talizni?
Látásból ismerjük egymást, de még sosem beszéltünk, és mostanában már nem is látjuk egymást. Pár hete vett fel msn-re, mindig rám ír. Nagyon kedves, aranyos, jófej srác. Az az egy baj van, hogy nem hív el talizni.:S Pedig nincs bnője vagy ilyesmi, és biztos vagyok benne, h bejövök neki (nem nagyképűségből, hanem tudom.rengeteg utalást adott rá). Miért nem hív el talizni?:( Nincs más csaj a dologban, az is biztos!:) Én nem akarom őt hívni, mert az nem lenne olyan szép...:( Ti mit tennétek a helyemben?
16/L (ő 16/F)
az előző válaszolónak üzenném, hogy nem kioktatásra van szüksége a kérdezőnek, hanem segítségre, azért mert valaki félénk, még nem kell egyből lehurrogni, én is ilyen vagyok, és?
szerintem meg tök jogos, hogy nem akarod te elhívni, ha tetszel neki, igenis legyen benne :) annyi, hogy elhív... szerintem... a másik sráccal meg nyugodtan találkozhatsz, abban még nincs semmi, azzal még nem kötelezed el magad! ha jól alakul, nem kell többet agyalnod a másik srácon, ha meg nem, akkor még van időd kitalálni, hogyan vezesd rá a kis félénk fiút, hogy elhívjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!