Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sz*r az élet?
Figyelj, lehetne százszor rosszabb is, kelj fel és ne a gép előtt sajnáltasd magad, nyílj ki, szerezz barátokat, a hülyeség relatív, tanuljál, okosodjál, járj nyitott szemmel!
Van, aki betegen éli le mindennapját, nem tud sehova menni, van akinek lába sincs stb...
ma 08:24 - én is tapasztalom nap, mint nap, persze ahhoz az kell, hogy higgyem is el, hogy segít és magamban is higgyek.
amúgy engem is néha elkap ez a "mindenben sz.r vagyok és értéktelen" roham (főleg kamaszkorban volt inkább jellemző, de néha még ma is, ha összejön), pedig közben tudom, hogy mennyire értékes vagyok és mennyi mindenhez értek. Az önsajnáltatás helyett inkább erősíts rá azokra, amikben jó vagy! És amikor valami nem úgy sül el, ahogy kéne, és kezdenéd az önmarcangolást, akkor gondolj arra, h oké, ez most egy ilyen nap, de közben tudd, hogy mi mindenben jó vagy. Az nem veszik el egy nap alatt...
Én ezt hallgatom, ha úgy érzem, minden összejött:
http://www.youtube.com/watch?v=OCKzw_7tI2E
Csak figyeld a szöveget, és értsd meg! És tudd, h minden rendbe fog jönni, csak tegyél is érte! Hajrá!! :))
Én megértelek, én is ilyen vesztes vagyok.
Nem is tudom, hogy lehetnék több, semmihez sem értek igazából, nem is érdekel semmi sem, csak azt látom, hogy boldogtalan vagyok, senki sem szeret. Akik vannak barátok, azok sem igazi barátok csak álszentek, ha meghalnék nem hiányoznék egynek sem.
Ha gondolod írj priviben és együtt lehetünk öngyilkosok. Mi legalább tartsunk össze, ha mások semmibe sem néznek minket!
te jóó ég, utolsó, hogyan írhatsz ilyet???!?!!!!!
mindenkinek joga van a saját életét elrontani, de NE MONDJ ILYENEKET MÁSOKNAK, MERT NINCS HOZZÁ JOGOD!!!!!!!!!!!!!!!
kérdező: nem hiszek neked. ne legyél már ennyire lusta. gondolkodj el, ha más nem, kérdezz meg olyanokat, akik ismernek.
ma 16:42
Bocs, de én nem hiszek ez a neten megismerkedek vkivel és véget vetek az életemnek dologban. Ha meg is teszem (amihez sajnos gyáva vagyok), akkor is egyedül teszem meg. De nem vszínű, hogy bármit is teszek. Túl gyáva és szánalmas alak vagyok :(
tegnap 22:03
Na látjátok már el is értem, hogy ne legyen öngyilkos! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!