Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sz*r az élet?
Figyelt kérdés
Nincsenek barátaim, soha nem is vtak, utál mindenki, ronda és hülye vok. Jól tenném, ha véget vetnék mindennek? :'(2012. máj. 23. 08:09
1/20 Baby Firefly válasza:
nem ! szerezz barátokat, az élet fantasztikus! ha akarod segíthetek/lehetek a barátod, írj privit!
2/20 anonim válasza:
Írd le légyszíves kicsit bővebben, mert így ebből sokat nem tudunk meg rólad.
3/20 anonim válasza:
És ezt biztos nagyon komolyan is gondolod, ha egy ilyen oldalon kérdezed meg. Szerintem tedd meg, úgyse mered.
4/20 anonim válasza:
Imádkozz ! Nem egy vallásos hülyeséget akarok írni, én is ilyen voltam, és most teljesen helyreállt az életem, pedig csak kértem Istent, ő meghallgat mindenki :) Le lehet pontozni a válaszom, nem izgat, szerintem egy próbát megér :) De ha ebben nem hiszel, akkor SEM vess véget mindennek, attól nagyobb butaság nincs, onnan már nincs visszaút, csak azt hiszik az emberek, az megoldás valamire is. Biztosan lesznek barátaid, olyan ember nincs, akinek egy barátja sincs, nem kell sok, csak az a pár normális legyen, és fogadjon el téged, az a lényeg ! :) És mindenekelőtt fogadd el önmagadat ! És ne nevezd hülyének magad :) Ha te elfogadtad magad, utána a többiekhez sokkal könnyebben fogsz viszonyulni.
5/20 anonim válasza:
ma 08:24 - Szerintem ilyeneket nem szoktak viccből megkérdezni, lehet, hogy pont azért kérdezi itt, mert élőbe nem mer ilyet megkérdezni.
6/20 anonim válasza:
Aki annyira komolyan gondolja, nem ér rá csillagozni a kérdésben, én amikor szomorú vagyok, ez a legkisebb bajom.
Sima kis tini gyökér, aki rohadtul unatkozik.
Ki kéne menni a levegőre!
7/20 anonim válasza:
Pont azért nincs mert sajnáltatod magad.Utál mindenki,mert eleve te is utálod magad.Ahhoz,h legyenek barátaid,azért neked is tenned kell,nem itt rinyálni.
8/20 anonim válasza:
Próbálj meg itt durva káromkodásokat csillag nélkül írni. :)
9/20 anonim válasza:
az élet olyan amilyené teszed !!!!!!
10/20 anonim válasza:
Nekem sincs ezer barátom nem rajonganak körül van egy de az legalább igazi barát :) Nem kell véget vetni az életednek csak élni tudni kell egyedül is és társaságokban is majd megtanulod keress barátokat akár neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!