Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért védik ennyire a magyar lányok a néger fiúkat? Mitől jobbak ők, mint egy rendes magyar fiú?
Én értelek, egy a gond, én próbálkoztam már rengeteg lány leszólításával és egyszerűen szörnyű, hogy nem tudnak úgy reagálni, hogy igazán érdeklődjenek és nyitottak legyenek az ismerkedésre egy idegen sráccal. A legtöbb a van barátom szöveggel koptat le, ami gondolom csak kamu vagy legalábbi snem mindig igaz. Másrészt szörnyű látni, hogy minden négernek szép nője van, de egy átlagos magyar fiúnak meg senkije sincs.
Szerintem a lányok is hibásak, amiért ennyire a négerekre buknak és sosem a fiú választ, hanem a lányok ez az igazság.
Hiába próbálkozik az ember 100 lánynál élőben, ha úgyis visszautasítja mind, mert nekik nem egzotikum meg érdekes és vonzó már egy fehér srác, helyette az arab, cigány, néger, ázsiai lett a menő itt Debrecenben legalábbis egyre több ilyen felszínes lány van én azt látom.
kérdező teljesen egyetértek veled nekem nincs semmi bajom a négerekkel de azt nem szeretem ha néger csávónak fehér nője van én nem ismerek egy négert sem de amit láttam elég is volt mert egy sexmániás köcsögök tisztelet a kivételnek, de akiket én láttam azok csak nyomúltak a csajokra hogy gyorsan meg d.gják azt annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!