Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért védik ennyire a magyar lányok a néger fiúkat? Mitől jobbak ők, mint egy rendes magyar fiú?
Hű, mennyi debrecenit fújt ide a szél :)
Elárulom, hogy Debrecenben kétféle arab/néger van.
1. A menekülttáborból jött, primitív ösztönlények, akik minél hamarabb fel akarnak szedni egy fehér csajt, hogy megkapják az EU-s állampolgárságot, de ha az nem jön össze, akkor legalább kufircoltak egyet. Jellemzően a butább tinicsajokat szedik fel, akik "menőzhetnek az egzotikus hapsijukkal a középsuliban". És jó részük nemi betegséget terjeszt, HIV-re is van példa. (A magyarországi HIV fertőzöttek 80%-a fekete-afrikai menekülttel létesített szexuális kapcsolat során fertőződött meg.)
2. TOK-os (=Térítéses OrvosKépzés; az más kérdés, hogy legtöbbjük a 6 éves egyetemet minimum 8 év alatt végzi el) hallgatók, akiknek nem okoz gondot félévenként majdnem egy milliót kicsengetni csak tandíjra, emellett kapnak még minimum havi pár százezer költőpénzt (de van aki jóval többet). Ők se sokkal jobbak az előző csoporttól (bár, itt van nagyon kevés kivétel, akik tényleg rendesek). Deep, Stereo, White Angel és egyéb drága helyeken meghívnak pár csajt a legdrágább piákra, bókolnak nekik, már-már pofátlanul, végül az arra kaphatóakat meghúzzák. Másnap pedig egymásközt kitárgyalják, hogy kinek mi jött össze (és hogy mekkora ribizlik a lányok), majd jövő héten más lányokat keresnek. Tudják, hogy itt úgy élhetnek a pénzükből, mint a királyok és ezt sokan ki is használják (főleg az arabok). Jellemzően a jobban kinéző plázacicákat szedik fel, akiknek nem elég az "egzotikum", inkább a pénz és Merci/BMW vonzza őket.
A fenti leírásból is látszik, hogy engem a "lányelhalászó" tevékenységük nem zavar, mert én amúgy sem kezdenék sem 60-as IQ-jú libákkal, sem pénzre hajtó cicákkal...
ma 22:41
Sajnos ez a szomorú helyzet ebben a szennyvárosban.
Én ezért is kerülöm az olyan lányokat, akik főleg négerrel voltak. Nem hiányzik, hogy még nemi beteg is legyek, nem állok így sem valami jól anyagilag már csak egy nemi baj kéne még pluszban.
ma 00:00
Na újabb példa, hogy a magyar lányok védik őket. :D
Itt is van bőven elég elhiheteted és bár ne lennének, mert tartok tőle, ha lesz lányom egy ilyennel fog összefeküdni és kihasználja vagy meggyilkolja, ahogy csinálták Pesten azzal a két lánnyal.
Alapvetően nem bízok bennók, tartok tőlük és nem szívesen látom őket, meg elég sok rosszat hallottam már a négerekről, ami nyílván nem ok nélküli, valóságalapja van.
Biztos vannak rendesek is köztük, csak ez olyasmi mint a romáknál, ott sem hiszi el az ember, hiába mondják, hogy vannak rendes romák is. Olyan kamu szaga van. Csak a lányok védik őket, akik beleszerettek egy-egy csokifiúba.
Sajnos itt Debrecenben egyre több buta tinit kefélnek meg.
Már az ember azt sem tudja melyik lánnnyal merjen járni, mert amelyik négerrel volt,a z gyakran megcsalja az embet egy újabb csokiért. A nemi betegségről meg nem is beszélve, amit elkaphatok.
Én nem védek senkit, csak butaságnak tartom, ha valakit utálnak, mert nem fehér, magyar, stb. Munkahelyemen is vannak rendes, dolgozó cigányok, őket pl. kedvelem is, annak ellenére, hogy így sem jönnék össze cigány férfival.
Ha úgy viselkedik valaki, ahogy nem kéne, akkor nem védem, legyen bármilyen származású is.
Amúgy én nem járnék négerrel. Senki nem jobb senkinél.
22/L
Nem hinném, hogy a magyar lányok döntő többsége "védené" a négereket.
Arról van szó, hogy van olyan réteg, amelyiknek bejön és az emelheti fel a hangját. Ebbe a rétegbe ütközhettél. :)
Akiket én ismerek (jobbára diplomás, magasan képzett lányok), egyáltalán nincsenek odáig értük. Inkább taszítónak, idegennek tartják őket. Egyetlen csajt ismerek, aki nem így vélekedik, de annak meg volt cigány pasija is. Engem személy szerint undorítanak. Nincs velük bajom, de nem akarom őket itthon látni. Ennyi az egész. Mindenki maradjon a saját fajtájánál. A néger a négernél, a fehér a fehérnél, mongoloid a mongoloidnál. Ez az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!