Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért védik ennyire a magyar lányok a néger fiúkat? Mitől jobbak ők, mint egy rendes magyar fiú?
Azért védik őket, mert "megszerették" őket. A másik ok hogy hülyén jönne ki, ha helyeselnének a rágalmakra, mert azzal beismernék, hogy hibáztak.
Lenne feléd egy kérdésem kérdező, hány ilyen négeres kérdést fogsz még kiírni?
Az az egészséges ha mindenki a fajtájánál marad...vagyis az ember az embernél, utolsó előtti.
Ők védik őket, de akit védenek azt támadják is, nem? Miért támadod a négereket, kérdező?
Barbiii07 módon leírta, hogy Angliában mi a helyzet, mit tapasztalt és hogy oly' mindegy valaki fekete vagy fehér, van köztük bunkó, kedves mindenféle. Erre nem tudtál érdemben reagálni. Nem is kéne semmit írnom, hiába koptatom a billentyűket így munkaidő után, de...
De ha az ember felesége néger, akkor nehezen állja meg, hogy ne reagáljon. Igen, a feleségem Afrikából (Kenyából) jött tanulni Magyarországra (az ELTÉ-re), hét éve. Igen, én mint magyar fiú a néger lányokat védem, a te szavajárásod szerint.
Leírhatnék sokmindent. Például, hogy francia-magyar vegyesvállalatnál vagyok mérnök, sokat járok ki és Párizsban vannak fekete bőrű, vagy épp arab kollégáim, nem is beszélve a pincérekről, rendőrökről. Mert a franciák tudják, hogy nem a származás, hanem a tettek számítanak.
Igen, beszélhetnék a menekülttáborról, mert a feleségem dolgozott ott egy rövid ideig tolmácsként, hiszen három afrikai nyelvet beszél (abból egy az anyanyelve). És igen a menekültek általában kritikán aluliak, koszosak és a feleségemnek (vagyis egy feketének) is a szemébe hazudtak. Hamar ott is hagyta őket. De az ott lévő albán, grúz, fekete emberek közelsem az átlagot mutatják arról az országról ahonnan jöttek.
Igen, a gazdag egyetemisták. Akik eljönnek és szédítik a csóró helyi lányokat. Nem szép dolog. Nem tudom halottál-e róla, hogy régen (Kádár-rendszer, dereng valami?) ezt csinálták az olasz és nyugatnémet fiúk is. Idejöttek az NSZK-ból vagy Oaszországból a Balatonra, BMW-vel, miközben a magyarnak (köztük nekünk) Zsigulija volt és szédítették a magyar lányokat. Igen a kulturált, árja németek (Hitler nemzete). Egyébként a családunkban is egy menyasszony "elúszott" így. Apám unokatestvérének a menyasszonya lement barátnőkkel a Balatonra és végül az NSZK-ban kötött ki... (NSZK-Német Szövetségi Köztársaság, ha nem tudnád, nem Afrikában van.) Mellesleg ma is csinálják ezt a gazdag férfiak. Két francia kollégámról tudom (büszkélkednek vele), hogy 40 valahány évesen, a pár ezer eurós fizetésükkel időnként kimennek Minszk-ba vagy Kijevbe, Ogyesszába (Fehéroroszország, Ukrajna) és szórakozóhelyekre betérve (minimális, Szia, Igen-nem orosztudással) fizetik a belorusz, ukrán lányoknak az italokat és igen, a fehér franciáknak pont egy dugásra kellenek. De a kedvedért rákerestem és bizony magyar honfitársaink sem jobbak ebben: [link] Ez egy nem túl szép emberi tulajdonság-és nem a négerek sajátja.
Igen írhatnék arról is, hogy az általad említett lányok többségében NEM fognak kitartani a néger fiúk mellett, mert a házasságért papírozgatni, nagykövetségekre mászkálni és a többi, nem megyek bele. Na az afrikai állampolgároknak az tortúra. Tudom, mert a feleségemmel végigcsináltam. Aki nem a fiút szereti, csak a színét, az úgysem vállalja be az ilyesmit.
Igen két nigériai bedrogozott és megölt két magyar lányt, amiért szívem szerint kötelet adnék nekik. Arról tudsz, hogy magyar fiúk is tettek már ilyesmit? Én igen, az apám rendőr volt és a mai napig jóban van pár akítv kollégájával (ő már nyugdíjas). Fehér magyarok is tesznek ilyet. Ennek az esetnek is azért lett ekkora híre, mert feketék követték el.
Annyi mindenről beszélhetnék még. Csak hiába tenném. Mert bármit érvelek lepereg rólad.
Azért egy dolog érdekelne. Pár hónapja fórumozok (már kezdem megbánni) és azt látom, hogy az interneten a rasszista niggerezés a menő-közben pedig szemtől-szemben mindenki kedves a feleségemhez, ismerősök, barátok, mosolyognak, köszönnek. Aggaszt a dolog, hogy vajon egy otthon ülő "szellemréteg" posztolja tele ilyen szeméttel a webet, vagy azok az emberek, akikkel találkozunk a boltokban, az utcán, ők szívük szerint köpnének egyet a feleségem láttán, csak ezt névtelenül a neten teszik? Remélem nem a második az igaz...
Ja és ha harmadannyi energiát fordítanál a webes utálkozásra, már lehetne magyar (vagy bármilyen) barátnőd. Vagy Debrecenben minden fehér fiú magányos? Vagy inkább csak ráfogod a külföldiekre, mert ők vannak kéznél, miközben te nem közelítesz a lányokhoz?
Mellesleg imádunk azon siránkozni magyarok (szintén az interneten), hogy mennyivel rosszabbul élünk, mint Nyugat-Európa. De niggerezni tudunk, meg egyszer a fülem hallattára jegyezték meg, hogy biztos ültem már börtönben-merthogy Audival járok. Az meg sem fordult a fejükben, hogy elvégeztem a műszaki egyetemet és mérnökként kerestem meg az Audira valót, amúgy panelgyerek vagyok. Amíg a gondolkodásunk is ilyen szinten mozog,addig színvonalban se várjuk el a franciát vagy az angolt.
A 17:12-es számomra egy szimpatikus ember, egyet értek mindennel, amit leírt, sok boldogságot kívánok neki meg a feleségének:).
Én lány vagyok, és ismerek négereket. Van olyan, aki állandóan a szexre célozgat, és igen neki az a célja, hogy ki próbálja fehérekkel is, pedig van barátnője. Én persze viccesen mondom neki, hogy én nem vagyok kapható ilyenekre és ennyi.
Ám ismerek teljesen normális afro-amerikaiakat is, akikkel olyan beszélgetni, mintha magyarokkal beszélgetnék. És hogy össze jönnék-e egy négerrel? IGEN. Nem érdekel az emberek bőrszíne, és hogy van-e olyan, akikkel nem jönnék össze? Igen, a rasszistákkal. Egyszerűen undorodom tőlük, ők számomra nem az emberi fajhoz tartoznak, és ez kizáró ok nekem egy kapcsolatban (ha egy kicsit is rasszista az illető).
Ennyi a véleményem. És fiúk,akik a négereket hibáztatják azért, mert nem tudnak felszedni egy csajt (ismerek ilyeneket), azoknak pedig azt üzenem, hogy az otthon ülés, és a csajok bámulása de nem leszólítása nem egyenlő a csajozással. ne mást hibáztassatok azért, mert gyávák vagytok!! 19/L
ma 13:41
Én értelek, egy a gond, én próbálkoztam már rengeteg lány leszólításával és egyszerűen szörnyű, hogy nem tudnak úgy reagálni, hogy igazán érdeklődjenek és nyitottak legyenek az ismerkedésre egy idegen sráccal. A legtöbb a van barátom szöveggel koptat le, ami gondolom csak kamu vagy legalábbi snem mindig igaz. Másrészt szörnyű látni, hogy minden négernek szép nője van, de egy átlagos magyar fiúnak meg senkije sincs.
Szerintem a lányok is hibásak, amiért ennyire a négerekre buknak és sosem a fiú választ, hanem a lányok ez az igazság.
Hiába próbálkozik az ember 100 lánynál élőben, ha úgyis visszautasítja mind, mert nekik nem egzotikum meg érdekes és vonzó már egy fehér srác, helyette az arab, cigány, néger, ázsiai lett a menő itt Debrecenben legalábbis egyre több ilyen felszínes lány van én azt látom.
a kérdezőnek teljesen igaza van..
13:41 19/l akkor is védenéd a niggereket ha aids-es lennél az egyiktől hm??
mindnek le kéne vágni a farkát ameik ide tolja magát,, maradjanak afrikában..
19/L vagyok, tudod feltalálták az óvszert is...:S és hogy maradjanak Afrikában? még jó, hogy egy magyar sem él külföldön...
kérdező, én megértelek téged, és tényleg nagyon sajnálom, hogy elutasítanak a lányok, de az utcán leszólítgatás lehet, hogy nem jön be nekik, vagy lehet, hogy nem jó lányoknál próbálkozol. hidd el nekem, vannak olyan lányok, akik magányosak, és alig várják, hogy leszólítsa végre őket valaki, csak figyelmesnek kell lenned. próbálj meg a buszon ismerkedni!
kérdező tökéletesen egyetértek veled. Nekem van barátnőm már régen, de soha nem jönnék össze olyannal aki feketékkel kufircolt...összeszednék midnen nyavalyát...udnorító, h a mai világban már nem lehet kezdeményezni új párkapcsolatot, mert kitudja, h akivel összejönnél miylen előélete volt...undorító h midnneki ke*él minden fele...
Amúgy meg igen, a prolik között megy ez a keveredés, igényes, értelmes ember megválogatja a fajtáját. Ez persze nem zárja ki, h pl nekem legyen fekete barátnőm, de nem tartom valószínűnek. ÉS nem azért mert "fekete" hanem mert más kultúra. Valahogy a vérmérsékletük, a stílusok idegen. Ahogy ők is. Szóval én örülök h nem kell már keresnem, és egyetértek azokkal a normális magyar srácokkal, akik "félnek" kezdeményezni, hisz a csajok egyrésze fűvel-fával...Itt nem csak négerek, hanem midnenkit jelent.
Szerintem a média erőteljes hatására van "sikere" a feketéknek, de ahogy mondtam, inkább az iylen prolik között jobb egy "fekete" mint egy magyar. Nálunk, normálisan gondolkodóknál ez fel sem merül h fekete vagy fehér a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!