Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen válogatósak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen válogatósak a lányok külsőre?

Figyelt kérdés
Csak nézem, hogy tök normális kinézetű srácokat utasítanak vissza, nem is értem ezt.

2012. máj. 22. 16:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

Én is válogatok, de érdekes módon soha nem a külső alapján szűrtem legjobban (kivétel a magasság, mert én is nagyon magas vagyok), hanem IQ alapján. Buta ember nálam nem jöhet szóba. Olyan sem, akinek nincs humora.

Általában ez hiányzik belőletek a leginkább, csak könnyebb ráfogni, hogy biztos nem tetszetek külsőre, holott belül van gond.

Egyébként pedig nem tudom ti hol éltek, de én rengeteg csúnya férfit látok, átlagos, szép nőkkel, és fordítva ugyanígy. Csúnya nő, álompasi kinézetű férfivel.

Nézzétek már meg a házaspárokat, ti mind csak címlapra illő embereket láttok? Ha igen, mondjátok meg hol van ez, odaköltözök szemet gyönyörködtetni.

2012. máj. 23. 13:11
 22/32 anonim ***** válasza:
13:11 - íme egy okos nő, értelmes hozzászólással, ami ráadásul igaz is. Teljesen egyetértek. Fiúk! Ha nem jösztök be egy nőnek, ne magyarázzátok azzal, h "biztos csak mert a külsőt nézik a nők, és a csúnya pasiknak esélyük sincs" ez nem igaz és már lerágott csont. Én is rengeteg úgymond "csúnya" fiút láttam csúnya/átlagos/szép/gyönyörű lánnyal. Ha nem megy nekem néha a gitározás, nem mondom azt, h a gitár a hülye és biztos mindenkit szivat a gitárja és ők se tudnak gitározni.
2012. máj. 23. 13:21
 23/32 anonim ***** válasza:
Hol láttok csúnya férfiakat nővel? Mert én speciel sehol.
2012. máj. 23. 13:43
 24/32 anonim ***** válasza:
menj ki az utcára, tele van velük bármelyik város.
2012. máj. 23. 13:47
 25/32 anonim ***** válasza:
Pesten pl. elég sokat járok, és ott se láttam még soha.
2012. máj. 23. 14:30
 26/32 anonim ***** válasza:
akkor vak vagy.
2012. máj. 23. 14:35
 27/32 A kérdező kommentje:

ma 14:30

Hagyd a nők úgysem adnak nekünk igazat.

Nem is csoda, hogy a nők annyi csúnya pasit látnak szép nővel, ugyanis egy kutatás szerint a nők szemében a férfiak 80%-a csúnya, undorító, ellenben mi férfiak a férfitársaink nagy részét nem látjuk csúnyának, ezért van az, hogy te és én is férfiként még nem láttunk csúnya pasit szép nővel, hiszen nem is csúnyák azok a pasit, csak a válogatós nők szemében csúnyák, mert olyan hatalmas igényeik vannak, hogy az már vicc.

Bezzeg mi férfiak a nők nagy részét szépnek látjuk, ennyivel is rendesebbek vagyunk.

Ja és én bizony nem egy ronda, kövér nőt láttam, helyes, jóképű, magas fickóval.

2012. máj. 23. 15:04
 28/32 anonim ***** válasza:

bizony, bizony, mi ennyire gonoszok vagyunk.

várhatóan 10 éven belül ezért már nem marad csak űűűűberszexi, tökéletes külsejű férfi... erre az utópiára hajtunk és ezért nem adunk esélyt senkinek, aki kicsivel is rondább, mint egy 10/10-es pasi. úgyhogy ESÉLYETEK SINCS!!!

2012. máj. 23. 15:12
 29/32 anonim ***** válasza:
15:04 Ezt én se írhattam volna jobban. Ha ennyire ugyanígy látjuk, akkor azért lehet benne vmi, ugye, kedves lányok?
2012. máj. 23. 19:06
 30/32 anonim ***** válasza:
persze, hogy így van, leírtam a kommentemben, ami előtted van. olvasni azért csak tudsz, ugye? :)
2012. máj. 23. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!