Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen válogatósak a lányok külsőre?
11/32 A kérdező kommentje:
ma 20:36
Bizony, jól mondod.
Én is tapasztaltam, hogy a lányok abba szeretnek bele, akik jóképűek, magasak vagy izmosak, pénzesek.
Annyira unom már a sok álszent lányt, aki azzal jön, hogy képes beleszeretni egy olyan fiúba, aki külsőre nem jön be neki, de a jelleme megszépíti a szemben. Ilyen csak a mesékben és a nagyon kövér, undorítő lányoknál van, de ők akármelyik fiúra rátapadnak, hiszen tudják, hogy különben sosem kellenének egy normálsi fickónak sem.
fogd már fel, hogy mindenkinek, NEMTŐL FÜGGETLENÜL fontos a külső!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fontos, hogy bele tudj szeretni az illetőbe és ehhez a testi vonzalom is kell!!! ne legyél már ilyen csökkent képességű. nézz magadba és tedd fel magadnak a kérdést: összejönnél-e egy csúnya lánnyal? ha azt feleled, igen, akkor HAZUDSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. máj. 22. 21:00
13/32 A kérdező kommentje:
ma 21:00
Nem rondákról beszéltem, átlagos fiúkról!
Nem túlsúlyos, igénytelen, ragyás fejű emberekről!
Ja persze, ha egy férfi válogat, akkor egyből támadjátok lányok! De a nőknek lehet válogatni, ők megtehetik!
Mindig a férfi a hibás, igaz?
ha igaz lenne, amit ti folyton összerinyáltok, akkor már csak jóképű palik szaladgálnának a világban te ssssszerencsétlen!!!! nyisd már ki a szemed! a nők sokkal érzékenyebbek, mint a férfiak, sokkal inkább az érzelmekre hajtanak. anyám, sötét középkor.
2012. máj. 22. 22:30
15/32 A kérdező kommentje:
ma 22:30
igen, azt vettem észre, hogy érzelmekre...
egy bunkó állatnál kötnek ki és aztán sírnak egy rendes fiú vállán...
jó van fiam, téged is a fejedre ejtettek látom. hála az égnek, a való életben nem akadok össze ilyen kislányokkal, mint te. vagy ha mégis, akkor a képükbe nevetek.
2012. máj. 22. 23:01
És akkor mivan, ha átlagos külsejű fiúk? Ha nem tetszik a lánynak, akkor nem tetszik, ennyi...
2012. máj. 22. 23:04
leírtam már egyszer, de NEM fogja fel!! az ember olyat választ akihez vonzódik!!!!! az embernek JOGA VAN olyanokkal barátkozni/kapcsolatot építeni, akikkel akar. akkor most mi a fene bajod van? hogy nem kellesz senkinek?? hát ilyen hozzáállással ne is csodálkozz
2012. máj. 22. 23:14
19/32 A kérdező kommentje:
ma 23:14
kellenék én, csak ők nekem nem
de nem ez a lényeg, hanem, hogy a lányok már túlzásba viszik ezt a válogatást
blablabla. amíg nem fogod fel, addig ismételgetem: mindenkinek a saját dolga, h kit/mit szeret és semmi közöd hozzá. senkire nem lehet rákényszeríteni, h "na de tessen mááár ez a fiú! nem baj, ha nem vonzódsz hozzá, de azért csak gyere össze vele" anyám, ez tényleg ostoba gondolkodásmódra vall
2012. máj. 22. 23:30
Kapcsolódó kérdések: