Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy ha tetszik valaki és amikor már tudom, hogy én is érdeklem őt, engem már nem érdekel?

Figyelt kérdés
többször is előfordult már, hogy megtetszett valaki és amikor elhívott valahova, vagy már egyértelmű jeleket adott, nem érdekelt. volt olyan barátom is,aki évekig tetszett, végre összejöttünk, és egy hétre rá már nem is érdekelt:S lehet, hogy ez furcsán hangzik most, meg biztos azt hiszitek, hogy komolytalan vagyok, de nem ezért van.. volt olyan barátom akivel összejöttem és ugyan úgy érdekelt és szerettem, de vele nem lehettünk együtt. azóta van ez másokkal...
2009. jún. 28. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor valószínűleg még ő hiányzik neked. Nincs mese, nem vagy még kész arra, hogy másokkal randizz, vagy másokkal légy. Ezért nem érdekelnek már. Vagy csak egyszerűen nem tetszenek annyira. Majd megtalálod a neked valót és hidd el, ő érdekelni fog! :)
2009. jún. 28. 17:29
 2/6 anonim ***** válasza:

ez egyrészt nagyon dúrva mert másoktól is hallottam ilyet

és velem is volt már hasonló

nagyon szerettem, örültem volna ha összejövünk majd összejöttünk és eltűnt a lelkesedés :S

nemtudom igazából miért lesz ez...

2009. jún. 28. 17:30
 3/6 anonim válasza:
100%
mindenkinek az elérhetetlen kell..:S
2009. jún. 28. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont ezt akartam mondani... mindenkinek az kell , ami elérhetetlen. Addig izgalmas, míg megszerzed, utána már nem kell... tisztelet a kivételnek persze
2009. jún. 28. 17:35
 5/6 anonim ***** válasza:

ugyan így vagyok és nem érzem magam hülyén...sőt....te se tedd!

amúgy jó pl egy barátnőm 18éves koráig komoly kapcsolata nem volt,akkor jött egy fiú és 3éve eggytt vannak imádják egymást!

ez még az a fiatalság,bolondság szindróma.nincs ebbe semmi baj!:))

2009. jún. 29. 19:46
 6/6 A kérdező kommentje:
hu,jó tudni, hogy nem vagyok ezzel egyedül. köszi mindenkinek a válaszokat:)
2009. jún. 30. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!