Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Büdös vagyok odalenn, már fürdés után fél órával is?!
Figyelt kérdés
1hete kb büdös vagyok odalennt.minden nap fürdök,RENDESEN! intim mosakodószert is használok,de fürdés után fél órával kb megint érzem..tök ciki,mert suliba még mosakodni se lehet..semmi kiütés nincs,csak büdös.folyásom is van.fertőzés lehet? canesten nem használ rá? mit tegyek?2012. máj. 22. 08:37
11/16 anonim válasza:
Inkább menj el orvoshoz, minthogy hülyeségeket kipróbálj...
12/16 A kérdező kommentje:
már bejelentkeztem nőgyógyászatra,de csak pénteken tudok menni.mit csináljak addig?? suliba nagyon idegesít a szag,de gondolom nem csak engem...mit tudok rákenni? ez a fokhagymàs tényleg segít?
2012. máj. 22. 14:16
13/16 anonim válasza:
Az Isten áldjon, nehogy fokhagymás vagy joghurtos tampont alkalmazz már! A patikába lehet kapni vény nélkül hüvelyflóra visszaállítását segítő készítményeket pl. protexin gynophilus, gynthima hüvelykúp. Addig használd ezeket (csak az egyiket). A jótékony hüvelybaktériumokat lehet velük visszaállítani. Enyhe hüvelygyulladásra is nagyon jók, ez tapasztalat. Attól még természetesen el kell menned az orvoshoz...
14/16 anonim válasza:
Kedves utolsó! Mint már mondta a kérdező pénteken megy a dokihoz. te pedig azt ajánlod neki hogy addig használjon valamilyen kúpot, az orvos meg lehet hogy kiír neki valamilyen gyulladásgátlót, azért már ne keveredjen a kettő. Én ajánlom az intimtörlőt, amikor érzed hogy kellemetlen akkor csak törölsz egyet.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2012. máj. 22. 17:36
16/16 anonim válasza:
A hüvelykúp, amit ajánlottam nincs hatással az antibiotikumra. Inkább, mint házi praktikák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!