Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a puncimról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem Ismersz kérdése:

Mit tegyek ha a puncimról fürdés közben levágtam a szőrt?

Figyelt kérdés
Fürdés közben ollóval levágtam a szőr egy részét, és most nagyon fáj. 2 nap múlva még jobban levágtam, de nem az egészet. De kiderült csak rosszabbat csináltam. Ha ruhát veszek fel, vagy egyáltalán érintkezik valamivel fáj (szúr. Segítsetek! Mit tegyek?
2012. ápr. 14. 18:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ilyen ez a pop szakma... Ez már csak így van, ha levágod egy ideig szúr, viszket. Ne vágj többet belőle, csak rosszabb lesz, hagyd kinőni.
2012. ápr. 14. 18:17
 2/11 anonim ***** válasza:
41%
Húzdd le magad, ne vegyél fel bugyit!
2012. ápr. 14. 18:18
 3/11 A kérdező kommentje:
Na de mennyi ideig tart a fájdalom?
2012. ápr. 14. 18:53
 4/11 anonim ***** válasza:
26%
edd meg
2012. ápr. 14. 19:02
 5/11 anonim válasza:
58%

Ööööö.. Mit egyen meg? x'd pff...

Szerintem pár nap és elmúlik... Én nem tudhatom. De ne nyúlj hozzá sztem mert csak rosszabb lesz. :)

2012. ápr. 14. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
vagy Canesten gel.
2012. ápr. 14. 20:45
 7/11 anonim ***** válasza:
Ragaszd vissza.
2012. ápr. 15. 02:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Egyébként jobb ha csak ollóval vágsz a szőr hosszából a puncidon.
2012. ápr. 15. 06:54
 9/11 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Most láttam, hogy pont azt csináltad amit írtam. De ha csak a szőr hosszából vágtál le, akkor hogy tudtál rosszabbat csinálni?
2012. ápr. 15. 07:04
 10/11 anonim ***** válasza:
én is így jártam, fiú vagyok, a pöc.sömről levágtam a szőrt, én hajnyíróval vágtam le, és hát ezen a héten kedden vágtam le és most van vasárnap, most kezd kicsit jobb lenni a helyzet, már pár minimétert visza nőlt, és már nem fáj annyira!
2012. okt. 14. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!