Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem Ismersz kérdése:
Mit tegyek ha a puncimról fürdés közben levágtam a szőrt?
Figyelt kérdés
Fürdés közben ollóval levágtam a szőr egy részét, és most nagyon fáj. 2 nap múlva még jobban levágtam, de nem az egészet. De kiderült csak rosszabbat csináltam. Ha ruhát veszek fel, vagy egyáltalán érintkezik valamivel fáj (szúr. Segítsetek! Mit tegyek?2012. ápr. 14. 18:14
1/11 anonim válasza:
Ilyen ez a pop szakma... Ez már csak így van, ha levágod egy ideig szúr, viszket. Ne vágj többet belőle, csak rosszabb lesz, hagyd kinőni.
2/11 anonim válasza:
Húzdd le magad, ne vegyél fel bugyit!
3/11 A kérdező kommentje:
Na de mennyi ideig tart a fájdalom?
2012. ápr. 14. 18:53
5/11 anonim válasza:
Ööööö.. Mit egyen meg? x'd pff...
Szerintem pár nap és elmúlik... Én nem tudhatom. De ne nyúlj hozzá sztem mert csak rosszabb lesz. :)
8/11 anonim válasza:
Hány éves vagy? Egyébként jobb ha csak ollóval vágsz a szőr hosszából a puncidon.
9/11 anonim válasza:
Előző vagyok. Most láttam, hogy pont azt csináltad amit írtam. De ha csak a szőr hosszából vágtál le, akkor hogy tudtál rosszabbat csinálni?
10/11 anonim válasza:
én is így jártam, fiú vagyok, a pöc.sömről levágtam a szőrt, én hajnyíróval vágtam le, és hát ezen a héten kedden vágtam le és most van vasárnap, most kezd kicsit jobb lenni a helyzet, már pár minimétert visza nőlt, és már nem fáj annyira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!