Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk hogyan szokott zajlani a közös fürdés a párotokkal?
"Menj már arrébb!", "Nem férek el!", "Húzd be a lábad!", stb.
Egyébként jó, csak utána szar felmosni a fürdőszobát.
nem e????
;)
már nincs párom, de irtó jó kádban kefélni..;)
Leirom neked az en furdoszobas tortenetem hogyan szokott zajlani remelem hasznos lessz szamodra :D
Nagyon szeretek furdoszobaban sexelni, es altalaban majdnem minden nap elofordul. Eleve sokat sexelek a baratnommel mondhatni ejjel nappal :DD Mivel van ez a kenyszer betegsegem h ha meglatom a bugyijat vagy h felig meztelenul flangal a lakasban en egybol bevadulok es akarom meg ha az nap mar 4-5 menet is lezajlott. Az egyik legnagyobb kedven az a mosogepes stori mikor felultetem a mosogepre szet a labakat es adjad neki!!! De furdes kozben is mukodik megpedig ugy, h a fiu leul a kadba es a lany vagy vele szembe vagy hattal raul. De nalunk zuhanyzo fulke is van, ami a legjobb!! En ugy szoktam, h felveszem a lanyt, alulrol fogom a combjait o pedig a vallam felett atkarol. Igy allo helyzetben kevesebb mint 2 negyzetmeteren a viz alatt hihetetlenul jokat lehet dugni, mar ha persze bivaj vagy es elbirod a csajt es meg ala tudsz mozogni is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!