Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem magam túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl rajta? Barátok voltunk most meg arra se méltat, hogy beszéljünk.

Figyelt kérdés
Nincs senki akivel tudnék beszélgetni vagy aki érdekelne és én is érdekelném egy kicsit is. Teljesen egyedül vagyok. Hogy érezzem értékesnek magam ha nincs rá bizonyítékom, hogy az vagyok.
2012. máj. 22. 00:56
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
04:47 Életem értelmét nem fogom elengedni mosollyal.... Nem is értem hogy tudtok ilyet mondani...
2012. máj. 22. 14:28
 12/22 anonim ***** válasza:
Most a barátod(haverod) vagy a szerelmed? Mert nem mindegy.
2012. máj. 22. 14:39
 13/22 A kérdező kommentje:
Később hozná az élet, hogy újra szeretne beszélni akkor már nem érdekelne, aki képes ilyen rideg, kegyetlen módon eldobni.. Nem fogom megbocsájtani, hogy így magamra hagyott...
2012. máj. 22. 14:43
 14/22 A kérdező kommentje:
Mindhárom, barát volt, aztán szerelem és aztán nem igazán tudom mi, talán haver.
2012. máj. 22. 14:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Szóval szerelmesek is voltatok, miért lett vége a párkapcsolatotoknak? Nem lehet, hogy amiatt ment tönkre?
2012. máj. 22. 15:07
 16/22 A kérdező kommentje:
Csak én voltam szerelmes, nem voltunk együtt.
2012. máj. 22. 15:29
 17/22 anonim ***** válasza:

Innen fúj a szél.

Egy barátságban, ha az egyik fél szerelmes lesz, a másik meg nem, akkor meghal a "barátság". Az egyik akaratlanul is elvárná, hogy a másik viszonozza, a másik viszont nem tudja. Ez az ellenkező neműek közt szövődött barátság/haverság egyik átka.

2012. máj. 22. 15:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Igen... Naiv bolondság azt hinni, hogy nem alakul ki több egyiknél.
2012. máj. 22. 15:40
 19/22 A kérdező kommentje:
Főleg amennyit törődött velem, képtelenség lett volna nem belé szeretni... Más férfi akkor ilyen ha akar valamit, neki meg ez a kedvesség alapjárat mindenkivel.
2012. máj. 22. 15:43
 20/22 anonim ***** válasza:
úgytűnik, hülye aki úgy foglalkozik egy másik emberrel, hogy nem vár cserébe semmit
2012. máj. 22. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!