Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tegyem magam túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem magam túl rajta? Barátok voltunk most meg arra se méltat, hogy beszéljünk.

Figyelt kérdés
Nincs senki akivel tudnék beszélgetni vagy aki érdekelne és én is érdekelném egy kicsit is. Teljesen egyedül vagyok. Hogy érezzem értékesnek magam ha nincs rá bizonyítékom, hogy az vagyok.
2012. máj. 22. 00:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Ertekesseget nem mastol kell remelni. "Energiavampirsag", ha mastol varjuk el, hogy ramutasson az ertekeinkre.

Felejtsd el, eleinte nehez lesz, de aztan majd tul leszel rajta. Ami nem ol meg, az erosit. Majd lesznek másik barataid.

2012. máj. 22. 01:10
 2/22 anonim ***** válasza:
ps: elnezest hogy ekezet nelkul irtam de valamiert csak á betut engedi ez a billentyuzet
2012. máj. 22. 01:12
 3/22 A kérdező kommentje:
Később lesznek, de most kéne valaki aki segít, nem két hónap múlva amikor amúgy is jobb egy kicsit.
2012. máj. 22. 01:17
 4/22 anonim ***** válasza:
Tehat neked nem is barat kell, hanem lelkitamasz aki kirangat az ingovanybol.
2012. máj. 22. 01:20
 5/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom miből következtetted ezt ki, lenne valaki akivel meg tudjuk beszélni a dolgokat ő is számíthatna rám.
2012. máj. 22. 01:24
 6/22 A kérdező kommentje:
Örülnék ha még írnátok.
2012. máj. 22. 02:06
 7/22 anonim ***** válasza:

A 'baratok' jonnek mennek, csak a legvegen derul ki, hogy ki is volt valodi barat. Legbelul, egy mosollyal az arcodon utjara kell engedned, aztan, ha az elet ugy akarja akkor visszatalal hozzad, ha nem akkor pedig talalsz mas valakit. Ezt bizd ra az eletre, s ne gyotrodj!

Az utolso mondatod ami nagyon banto. Miert kene barat ahhoz, hogy az ember ertekesnek erezze magat?

2012. máj. 22. 02:36
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem vagyok átjáróház, akik közel kerülnek hozzám azokkal azt szeretném, hogy egy életre barátok legyünk vagy hosszú időre, ugyanúgy van a szerelemmel. Túl sokat bíztam az életre, 20 évig vártam, hogy egyáltalán lehetőségem legyen kapcsolatra, mert túl válogatós vagyok, magamért kell harcolnom, semmi nem jön magától.

Egy ember értékét az határozza meg mennyire értékelik, főleg azok akik közel állnak hozzá.

2012. máj. 22. 03:27
 9/22 anonim ***** válasza:
Te is tudod..hogy az emberek változnak idõvel...biztos van olyan h örök barátság meg ilyenek...de szerintem az esetektöbbségében...soha semmi nem tart örökké:/csatlakozom az elöttem kommentelõhöz...majd jobblesz...mosolyal az arcodon engedd el:) ha az élet aztakarja újra jóba lesztek:)
2012. máj. 22. 04:47
 10/22 anonim ***** válasza:
Hidd el jobb lesz neked nélküle. Most nehéz, főleg ha nincs más akivel beszélgess, de jobb így. Én már belefáradtam a barátokért való harcba. Harcolok a szerelemért, de a barátságért már nem. Természetesen ha valami gond adódik, akkor megbeszélem, de már elfáradtam a mások után való rohangálásba. Ha ennyire nem vagyok neki fontos, akkor nekem ő miért legyen az? Találni fogsz majd jobb embert.
2012. máj. 22. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!