Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az, hogyha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az, hogyha valaki elhagy akkor örökre utáljuk egymást?

Figyelt kérdés
2012. máj. 21. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nade figyelj!

az a helyzet h ez nincs megírva! lehet h 10 évig minden szép és jó lesz és 10 év múltán mikor nem gondolna az ember semmire akkor történik valami amitől szétmegy a pár.

ez minden kapcsolatban fent áll! bármelyik gyönyörű boldog szép kapcsolat is szétmehet. amire most azt mondják h imádjuk egymást..és boldogok vagyunk...

ezzel nem elkeseríteni akarlak, De ezt te is tudod!

2012. máj. 26. 18:01
 12/15 A kérdező kommentje:
persze h tudom és nem érdekel mert én egy valakit szeretni fogok örökké azt tudom és ebbe ne szolj bele légyszives ezt most nem bántásbol de ez most így van
2012. máj. 28. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:
ahogy érzed...
2012. máj. 28. 17:51
 14/15 anonim ***** válasza:

csak akkor előtte ismerd meg nehogy csalódás érjen..mikor már beengetted a szívedbe

amúgy bocs de ez az utolsó most úgy hangzott mithogy "ha megcsalna 5x és elhagyna te akkor is őt fogod szeretni örökké..."

2012. máj. 28. 18:35
 15/15 A kérdező kommentje:

hát majd amennyire tudom :)

igen jol értelmezed igy gondoltam

2012. máj. 29. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!