Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedjek nőiesebben? Miben nyilvánul meg a hétköznapokban egy nő gyengédsége?
Figyelt kérdés
Az öltözködéssel, sminkkel nincs baj, mindegyik rendben van... csakhát nem tudok teljes mértékben nőként viselkedni, önálló és kemény a stílusom így nem mernek hozzám közeledni. Hogyan változtassak?
Anna, 20
2009. jún. 28. 11:55
1/4 anonim válasza:
Szia! Velem is ez a baj, meg sokak szerint bunkó is vagyok. Próbálj meg ne úgy nézni mindenkire hogy "Most megöllek te kis ..." és ne szólj le mindenkit, mosolyogj sokat, legyél kedves!:) nekem bevállt nagyjából:D bár teljes mértékben nem tudtam megváltozni és még mindig vannak problémák de már többen mernek barátkozni.
2/4 anonim válasza:
a kemény stíluson lágyíts. ne káromkodj ha esetleg teszed, nevess finomabban ha esetleg vihogva nevetsz, járj lágyabban, mosolyogj sokat ilyesmik:) a mosolygás nagyon fontos, mert ha alapból szigorú az arcberendezésed (az enyém is ilyen), már az visszatartja az embereket, hogy beszélgetésbe elegyedjenek veled, nekem ezt már sokan mondták.
3/4 A kérdező kommentje:
egy ideig működik, de amikor újra előadásra kell járnom, tanulok... akkor megfeledkezem az egészről.
2009. jún. 28. 12:06
4/4 anonim válasza:
Velem is ilyesmi van:) sokan megszólnak h mindig olyan mogorva vagyok, de én nem szándékozom változtatni rajta ilyen az arcberendezésem:) ha vkinek szimpi vok akkor úgyis odajön beszélgetni, és ha jobban megismer akkor rájön h nem vok olyan mint ami kívülről látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!