Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan viselkedjek nőiesebben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek nőiesebben? Miben nyilvánul meg a hétköznapokban egy nő gyengédsége?

Figyelt kérdés

Az öltözködéssel, sminkkel nincs baj, mindegyik rendben van... csakhát nem tudok teljes mértékben nőként viselkedni, önálló és kemény a stílusom így nem mernek hozzám közeledni. Hogyan változtassak?

Anna, 20

2009. jún. 28. 11:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Velem is ez a baj, meg sokak szerint bunkó is vagyok. Próbálj meg ne úgy nézni mindenkire hogy "Most megöllek te kis ..." és ne szólj le mindenkit, mosolyogj sokat, legyél kedves!:) nekem bevállt nagyjából:D bár teljes mértékben nem tudtam megváltozni és még mindig vannak problémák de már többen mernek barátkozni.
2009. jún. 28. 11:59
 2/4 anonim ***** válasza:
a kemény stíluson lágyíts. ne káromkodj ha esetleg teszed, nevess finomabban ha esetleg vihogva nevetsz, járj lágyabban, mosolyogj sokat ilyesmik:) a mosolygás nagyon fontos, mert ha alapból szigorú az arcberendezésed (az enyém is ilyen), már az visszatartja az embereket, hogy beszélgetésbe elegyedjenek veled, nekem ezt már sokan mondták.
2009. jún. 28. 12:01
 3/4 A kérdező kommentje:
egy ideig működik, de amikor újra előadásra kell járnom, tanulok... akkor megfeledkezem az egészről.
2009. jún. 28. 12:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Velem is ilyesmi van:) sokan megszólnak h mindig olyan mogorva vagyok, de én nem szándékozom változtatni rajta ilyen az arcberendezésem:) ha vkinek szimpi vok akkor úgyis odajön beszélgetni, és ha jobban megismer akkor rájön h nem vok olyan mint ami kívülről látszik.
2009. jún. 28. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!